Urban Cult
Kazalište
marketing

Komedija Sve o muškarcima, Teatar Gavran

Dramski program 63. Ljetnih priredbi nastavlja se u ponedjeljak, 29. srpnja 2019. godine, novom komedijom Teatra Gavran Sve o muškarcima, koja će se, s početkom u 21.30 sati, odigrati na Sceni Zidine (Trg krčkih glagoljaša).
Nakon što su publika i kritika izvrsno prihvatile predstavu Sve o ženama koja je u prvoj godini igranja doživjela čak 70 repriza, Teatar Gavran priredio je novu kazališnu poslasticu, komediju Sve o muškarcima, autora Mire Gavrana, koja je dosad, u svjetskim produkcijama, zabilježila brojne premijere. 

U ovoj dinamičnoj predstavi čiju režiju potpisuje Mladena Gavran, glume Tomislav Krstanović, Vedran Komerički i Rade Radolović, dok je kostimografija djelo Danice Dedijer, scenografija Dinke Jeričević, a scenski pokret Tihane Strmečki. Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po četiri uloge u pet zanimljivih priča (Prijatelji, Otac, Striperi, Ljubav i Starci) koje se međusobno isprepliću. 

Radnja je smještena u suvremeni Zagreb, a pred nama tako prolaze prepoznatljivi likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti. Brzi dijalozi te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog Gavranovog teksta koji svakom glumcu otvara velike mogućnosti transformacije, odnosno pruža idealne uvjete za propitivanje krajnjih granica glumačkog umijeća. Stoga, ne propustite u Krku ovu svjetsku uspješnicu koja je samo u Pragu imala više od 500, a u Krakovu više od 400 repriznih izvedbi.  

Ulaznice za komediju Sve o muškrcima po cijeni od 70,00 kn mogu se kupiti u Galeriji Decumanus (svakim danom osim nedjelje, između 10.00 i 12.00 te 20.00 i 23.00 sata) ili rezervirati telefonom na 051 220 041, odnosno mailom na kultura@gradkrk.net. Program 63. Ljetnih priredbi organizira Centar za kulturu Grada Krka.


(Urban Cult)
24. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble