Urban Cult
Cool tura
marketing

Otvorenje 20. Festivalskog izdanja

Otvorenje 20. Festivala plesa i neverbalnog kazališta započinje 19. srpnja u 21:30 sati na Placi, glavnom gradskom trgu u Savičenti
Placa će zaplesati uz hrvatsku predstavu u koreografiji Rajka Pavlića, POSKOČITE ANĐELI. Nakon toga publika seli u Kaštel Grimani gdje će u 22:00 sata nastupiti jedni od predvodnika ovogodišnjeg festivalskog programa, francuska plesna kompanija Vilcanota u koreografiji Brune Pradeta s predstavom PEOPLE WHAT PEOPLE? 

U Mediteranskom plesnom centru s početkom u 23:00 sata, gledati ćemo interaktivnu predstavu AS FAR AS WE ARE austrijske umjetnice Helene Weinzierl. Na kraju svakog festivalskog dana, publika i umjetnici imati će prilike nastaviti druženje u PLEJSU, novom festivalskom mjestu rezerviranom za zabavu i neformalno druženje. Prvog dana Festivala u PLEJSU će nastupiti glazbenici Mate Matešić i Elvis Penava s početkom u 23:59 sati .     

Cijena ulaznice za izvedbu PEOPLE WHAT PEOPLE? u kaštelu Grimani iznosi 70 kuna, za izvebu u Mediteranskom plesnom centru AS FAR AS WE ARE, 60 kuna, a na izvedbu POSKOČITE ANĐELI na gradskom trgu ulaz je slobodan.     

Ulaznice se mogu kupiti 2 sata prije početka programa na festivalskoj blagajni ispred TZ Svetvinčenat na Trgu u Svetvinčentu, a mogu se i rezervirati putem e-maila na adresu: pr@svetvincenatfestival.com 
 Rezervirane ulaznice potrebno je podići najkasnije 60 minuta prije početka predstave!       

(Martina Marin)
19. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble