Urban Cult
Kazalište
marketing

Sutra (ni)je novi dan'' na Ljetnim noćima Teatra EXIT

Ne propustite predstavu Sutra (ni)je novi dan koju možete pogledati na Ljetnim noćima Teatra Exit 19.7. u 21h u Muzeju za umjetnost i obrt.
Sutra (ni)je novi dan predstava je o nizu naših problema, konflikata i dilema, otkačena i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare! U dva sata virtuozne turboigre - oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima...

Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje. Dođite i saznajte tko su ti ljudi što žive pored vas, što im se događa, što ih muči i rastura. Kako su nadrapali i zašto su se raspali. Gdje su se zaje*** i zašto su naje***. Koji film furaju i u što ih guraju, o čemu maštaju i kako ispaštaju u današnjem vremenu sve veće bijede, u dehumaniziranom svijetu interesa i profita, u kojem su outfit, poze, lažna obećanja i promocije važnije od ljudi, njihovih života i smisla.   

Autorski projekt: Ivica Boban i glumci 
Igraju: Iskra Jirsak, Mirela Videk Hranjec, Zoran Pribičević   

 ULAZNICE U PRODAJI

BLAGAJNA Muzeja za umjetnost i obrt, Trg Republike Hrvatske 10

Radno vrijeme blagajne: pon. 16-21h, ut. - sub. od 10-21h, ned. 10-14h (u slučaju predstave nedjeljom blagajna radi od 10 do 21h)

ONLINE PRODAJA ULAZNICA: www.ulaznice.hr   

(Urban Cult)

18. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble