Urban Cult
Glazba
marketing

Prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju

U subotu 27. srpnja će nakon hard rock zvuka podgoričkog Freedoma, posjetitelji uživati u bezvremenskim hitovima Kikija i Pilota, a prvi koncert poslije pet godina pauze upravo na Cetinju održati će beogradska grupa Negative. U nastavku večeri nastupiti će Eyesburn, Zoster i Bad Copy.
Posljednju večer festivala smjenjivati će se vrhunski muzičari čiji se koncerti ne propuštaju. Šobić tribute bend će izvoditi pjesme legendarnog crnogorskog kantautora Miladina Šobića, a iz Beograda na Cetinje stižu Neverne bebe, Bajaga&Instruktori i Električni orgazam. Festival će zatvoriti hrvatski rok bend Let 3.

Zagrijavanje za festival, koji organiziraju grad Cetinje i Beogradska kulturna mreža, početi će već 18. srpnja održavanjem raznih programskih sadržaja. Očekuje se više tisuća posjetitelja i turista koji će pored odlične večernje zabave na koncertima, u toku dana biti u prilici posjetiti i upoznati se sa povijesnim blagom crnogorske prijestolnice kulture. Na više lokacija u gradu posjetitelji će moći uživati u gastronomskim specijalitetima i brojnim pivskim okusima. 

Turistička organizacija Cetinja i svi ugostiteljski i smještajni kapaciteti su spremni za prihvaćanje svih gostiju koji će zbog festivala boraviti u gradu, a Cetinjani će pokazati da su odlični domaćini, željni druženja i interakcije sa okruženjem.   


  (Anja Zelić) 

  18. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble