Urban Cult
Glazba
marketing

dRUMELODY oduševio publiku Ultra Europe

Zadivljujući ambijent festivala Ultra Europe 2019, maestralena produkcija zvuka i vizualnog doživljaja, tri dana je pozornica svjetske elite elektroničke glazbe, na kojoj su se smjenjivale zvijezde izvodeći najnovija muzička djela.
Na impresivnoj pozornici najvećeg lineup-a Ultra Europe 2019, u tri dana vrhunskog glazbenog spektakla - nastup je imao dRUMELODY.
 
Glazbeni festival Ultra Europe 2019 pravi je doživljaj za 150.000 posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta, a “Destination Ultra” je inovativan koncept, koji pored nezaboravnog doživljaja muzike, donosti veliku turističku i ekonomsku korist za loklanu zajednicu u Splitu i regiji, kao i promociju autora koji prate svjetske trendove u elektronskoj muzici.
 
Bilo je zadovoljstvo nastupiti pred publikom iz cijelog svijeta, koja je vrlo dobro upućena u scenu elektoronske muzike i prati svjetske festivale. Poseno ističem organizaciju i tim profesionalaca Ultra Europe 2019, koji su stvorili fenomenalne uvjete da se autori mogu izraziti uz najbolju svjetska produkciju ovako zahtjevnih evenata. Nadam se da je i publika jednako tako uživala koliko i ja.” izjavio je Berin Tuzlić.


DOWNLOAD SINGLA 'BLOOD SONG': http://radio.dancingbear.hr/index.php/s/7thBOv31TAZmomd
 
Kada nije Berin Tuzlić -  bubnjar u nekoliko sarajevskih  bendova i projekata, nagrađivani autor animiranih filmova i strip crtač s profesorskim stažem na američkom sveučilištu Maryland - on je multimedijalni umjetnik/glazbenik dRUMELODY. dRUMELODY zapravo je, kako Berin sam opisuje, ''electro future music'' projekt, multimedijalni izričaj kroz live nastupe u kojima kombinira DJ i VJ setove. A, svoj Drumelody performans predstavit će 13. srpnja u sklopu Ultra Europe festivala.

Drago mi je da su organizatori Ultra Europe uvrstili dRUMELODY u ovogodišnji line up, među grupu najvećih zvijezda današnjice ali i izvođača elektronske muzike. To govori o kvalitetu toga što autorski stvaram, jer je riječ o događaju koji svake godine otvara svjetsku festivalsku sezonu i koji postavlja i najavljuje nove muzičke trendove. Čast mi je biti dio programa, očekuje nas tri dana vrhunskog muzičkog i vizualnog spektakla na čak osam pozornica.” izjavio je ovim povodom Berin Tuzlić.

dRUMELODY će se na Ultri predstaviti u futurističkom konceptu, koji će biti podržan najboljom produkcijom koja prati svjetske standarde. Svoje ''futurističko'' razmišljanje prenio je na svoj  posljednji album 'Hyperbola' kojeg je krajem prošle godine objavio Dancing Bear.

"Da, živimo u 21.stoljeću, pa samim tim i sviramo tako. Kreiranje kao i konzumiranje muzike se temeljno mijenja. Koristeći najsuvremeniju audio tehnologiju, sintetički vokali sa albuma Hyperbola su rezultat tako moćnog pjevanja.Komponiranom muzikom i notama za vokal uz napisani text, plug in to "odradi" bez pol muke i unaprijedi muziku i napravi takvom lakoćom kombinacije glasova 'Adel, Coverdale' i ostalih velikih vokala iz prošlosti ali i sadašnjosti."

A, ovih je dana , kao jednu od najava svog nastupa na najvećem festivalu elektroničke glazbe u ovom dijelu Europe, dRUMELODY predstavio novi singl i videospot ''Blood Song''; oboje snimljeni u Dubaiju, i ovoga puta u izdanju Dancing Beara.


Fotograf: Vedran Metelko.


(Kristina Viduka)
17. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble