Urban Cult
Kazalište
marketing

Izvanredan britanski glumački dvojac izveo cabaret za pamćenje

Popularni britanski glazbeni dvojac Sarah - Louise Young, glumica, spisateljica i cabaret izvođačica te pijanist Michael Roulston vrlo su vješto preuzeli jednu od najpopularnijih scenskih kulisa, dubrovačku Midsummer scene festivalsku pozornicu te u okruženju Kneževog dvora mnogobrojnoj publici predstavili uzbudljiv cabaret naziva Songs for Lovers (and Other Idiots), ili u prijevodu Pjesme za zaljubljene (i ostale maloumnike).
Publika je uživala u songovima koji govore o različitim vezama i upoznavanjima, te različitim situacijama u kojima se nađu ljudi zaneseni i zasljepljeni ljubavlju.   Sarah – Louise i Michael dobitnici su mnogih prestižnih nagrada te rado viđeni gosti na najpoznatijim svjetskim cabaret pozornicama kao što su Café de Paris, Hippodrome Theatre i The Elgar Room u Royal Albert Hallu. 


Nakon sezone provedene u New Yorku, kao dio popularnog Brits off Broadway, britkim i satiričnim stihovima dočarali su kako iz ljubavi i zaljubljenosti svi mi postajemo šašavi avanturisti. Osim što su podijelili ljubavne uspone i padove, nasmijali su publiku svojim duhovitim viđenjem dijeljenja života s voljenom osobom ili bez nje. Ovacije koje su se širile prekrasnim Kneževim dvorom potvrdile su fantastičnost ove nesvakidašnje izvedbe.   

Šesto te ujedno i sadržajno najbogatije izdanje Midsummer scene festivala završava se večeras s početkom u 21:30 sati premijernom izvedbom predstave Uncle Maroye Re-examined na engleskom jeziku, u režiji Paola Tišlajrića, a u koprodukciji Midsummer Scene-a, Doma Marina Držića i Kazališta Marina Držića o Dundu Maroju, baziranom na najizvođenijem i najpopularnijem djelu najvećeg hrvatskog komediografa Marina Držića.  

Ulaz na predstavu Uncle Maroye Re-examined je slobodan.

(Iva Turalija)
8. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble