Urban Cult
Glazba
marketing

Ljetni skate-punk koncert u VIB-u

U srijedu 23.07. premijerno u Hrvatsku stižu skarte/punk legende CKY, koji su se proslavili kroz razne TV forme, a možda najvažnija je bila Jackass te istoimeni show 'CKY', koji je pokrenu Bam Margera, ujedno i brat bubnjara obog benda Jessa.
Trojac koji čine Matt Deis, Chad I Ginsburg & Jess Margera, brat legendarnog Jackassovca Bama Margere, a upravo u njegovoj TV emisiji nazvanoj CKY, glazba ovog benda bila je zaštitni znak. Zagrijavanje će izvršiti dobro poznati domaći punk rockeri Me As Well (info na kraju).

Bend je nastao 1998. Godine u West Chesteru (Pennsylvania) I odmah su krenuli u kombiniranje skate punka sa raznim vrstama hc rocka kroz koje su opisivali lucidne, halucinogene i apsurdne događaje te likove iz svoje svakodnevice.

Nakon albuma ‘An Answer Can Be Found’ potpisali su za Roadrunner Records i izdali četvrti album ‘Carver City’ 2009, a samo 2 godine kasnije bend napušta Deron Miller, dok bend ostaje u formi trojke i snima odličan ‘The Phoenix’.

Glazba ovog benda završila je u igricama Tony Hawk, Twisted Metal i tko zna gdje ne, a ti nikako ne želiš propustiti ovo ljetno surfanje u Savskoj 160.

Me As Well je punkrock/hardcore bend iz Karlovca/Duga Rese. Čine ga Leo - gitara vokali, Luka - gitara vokali, Maja - bass vokali, Pero - bubanj. Osnovan je 2006. godine, iza sebe ima EP "No Progress", album "Group Therapy" i najnoviji EP "Shipwrecks & Melodies", godine neprijateljstva i sjajnih zabava.


Karte: 50/70kn I Pretprodaja: VIB / Grif / DOS 

(Matija Trupinović)

8. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble