Urban Cult
Izložbe
marketing

Dizajneri i umjetnici na rovinjskom Artisticu

U nedjelju 23.06., na rovinjskoj rivi, održan je prvi od šest termina festivala nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna ARTISTICO u organizaciji udruge REkreator.
Nakon prošlogodišnjeg predstavljanja autora iz cijele Hrvatske, Artistico je ove godine poprimio međunarodni karakter i posjetiteljima predstavito drugačije i nesvakidašnje umjetničke sadržaje, jedinstvene radove i proizvode preko 20 domaćih i stranih autora i brendova

U sklopu Art Marketa izlagači su gradsku rivu zašarenili raznovrsnim predmetima i skulpturama od keramike, slikama, dizajnerskim odjevnim predmetima od ručno printanog tekstila, tkanjem od prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala, neobičnim nakitom i drugim umjetničkim i uporabnim predmetima koji nastaju u organičenim količinama i malim serijama ili kao unikati. 

Kako publika ne bi ostala u ulozi promatrača, Artistico je kroz cjelodnevni program pripremio različite aktivnosti kojima je potaknuo njihove stvaralačke snage - kreativne i likovne radionice za sve uzraste - Stop and Paint i Create Your Own, posebno osmišljen i opremljen prostor za najmlađe kreativce - Junior Art Corner te dnevni boravak kao mjesto za međusobno druženje, upoznavanje s umjetnicima te razmjenu ideja i iskustva. Sljedeći datumi održavanja na rasporedu su: 07.07., 21.07., 04.08., 16.08. i 07.09

Ne propustite nove termine koji donose nove sudionike i nove sadržaje. Sve informacije o festivalu kao i prijavu za sudjelovanje možete pronaći na službenoj ili facebook stranici festivala ARTISTICO. 


(Sonja Mikulek)
2. 7. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble