Urban Cult
Kazalište
marketing

Teatar &TD zatvara sezonu trilogijom "On entertainment" redatelja Saše Božića!

Trilogijom On entertainment redatelja Saše Božića, Teatar &TD zatvara kazališnu sezonu, 14. i 15. lipnja.
Publika će po prvi puta u istoj večeri od 19:00 do 00:00 imati priliku pogledati sve dijelove trilogije; Born to please, Folk Acts i Bolji život. Dva dana zaredom, u Atriju &TD-a, Kafiću &TD-a i Polukružnoj dvorani čekaju vas sjajni izvođači/ zabavljači Boris Barukčić, Nataša Dangubić, Petra Hrašćanec, Marko Jastrevski, Ugo Korani, Ivana Krizmanić, Marko Makovičić, Jerko Marčić i Višnja Vitas. Cijena ulaznice za trilogiju (nema pojedinačnih ulaznica) je 70 kn, odnosno 35 kuna za studente, a može se kupiti na blagajni &TD-a od 11 do 13 sati te dva sata prije početka predstave. Rezervacije na 01 / 4593 510 i na itd@sczg.hr.

Trilogija uprizoruje uzbuđenje velikih, spektakularnih, internacionalnih događanja koji uključuju samu ideju superlativa zabave i zabavljaštva: u predstavi Born to please glumci, koji nisu vični glazbenom izričaju, pokušavaju zadovoljiti publiku svojim interpretacijama poznatih hitova iz povijesti pop glazbe, Folk Acts sukobljava kazalište kao elitnu umjetnost i folk glazbu kao jeftinu, vulgarnu, “trash” zabavu za neobrazovani puk, dok s Boljim životom (Budućnost/Igre prijestolja) redatelj ulazi u područje televizijskog spektakla. Predstava Born to please osvojila je specijalnu nagradu žirija na 40. danima satire Fadila Hadžića , a Nataša Dangubić za ulogu u Folk Acts nagrađena je nagradom na 41. danima satire Fadila Hadžića  i  10. Gumbekovim danima.  

On entertainment višegodišnji je izvedbeno-istraživački projekt kroz koji smo istraživali susrete izvođača i publike s naglaskom na definiranje uloge četiri zida u kazalištu, politiku izlaganja izvođača pred gledateljem te esencijalne oblike komunikacije koju odnos gledatelj-izvođač postavlja, s obzirom na neurološku, afektivnu, kulturalnu i sociološku prirodu tog odnosa”, istaknuo je redatelj Saša Božić.


Born to please, 19:00. Atrij &TD-a 
Koprodukcija: Sveučilište u Zagrebu, Studentski centar, Kultura SC, Teatar &TD, de facto, Art Radionica Lazareti 
Folk Acts, 21:30, Kafić &TD-a 
Koprodukcija: Zagrebačko kazalište mladih, kazališna grupa  "de facto" i Akademija dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu 
Bolji život, 22:30, Polukružna dvorana &TD-a 

Projekt  je realiziran u produkciji kazališne grupe De Facto, a projekt su podržali Studentski centar u Zagrebu – Kultura SC/ Teatar &TD, u sklopu projekta APAP - Performing Europe 2020, sufinanciranog sredstvima programa Kreativna Europa Europske Unije.

(Urban Cult)
12. 6. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble