Urban Cult
Cool tura
marketing

Poziv na sudjelovanje u OHOHO festivalu

Autonomni kulturni centar Attack revitalizirao je u 2019. OHOHO festival. OHOHO festival u 2019. godini održava se u periodu 20.-25.lipnja, u AKC Medika (Pierottijeva 11, Zagreb). U okviru festivala otvorena su dva poziva za sudjelovanje, namijenjena likovnim umjetnicima/cama.
>> OHOHO poziv 1 >>  
Poziv na dostavu kratkog stripa namijenjen je autorima/cama kratkih stripova koji žele sudjelovati u novom fanzinu OHOHO festivala. Obzirom da se ovogodišnje festivalsko izdanje odvija upravo u vrijeme proslave Dana antifašističke borbe (22.6.), festival i tema natječaja za kratki strip tematski su povezani sa tim danom.   
Rok za dostavu prijava i radova je: 18.6.2019. 
Detalji o temi i načinu prijave: https://attack.hr/poziv-na-objavu-kratkog-stripa-u-ohoho-fanzinu/       

>> OHOHO poziv 2 >> 
Poziv na oslikavanje u OHOHO festivalu namijenjen je umjetnicima/cama koji/e dosad nisu imali/e priliku crtati na većim formatima. Aplikacije se dostavljaju e-mailom, uz primjere nekoliko radova. Po selekciji autorskih prijedloga, festival osigurava boje i podlogu za oslikavanje (a kistove i dodatne materijale umjetnici/e donose sami/e).   

Rok za dostavu prijava i skica je: 10.6.2019. 
Kontakt za upite i dostavu skica: ohoho@attack.hr

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi - crtačke akcije, radionice, rezidencija, izložba - usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.   

Teme OHOHO festivala u 2019. su subverzija i aktivizam. U okviru festivala moći ćete vidjeti izložbu stripa, sudjelovati u oslikavanju zidova i strip tabli, sukreirati OHOHO zine, te biti dio tribine na temu aktivizma u stripu.  

  https://attack.hr/ohoho-2019/   


(Sanja Burlović)

8. 6. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble