Urban Cult
Izložbe
marketing

MEDS izložba i party, tj. mladi dizajneri/ice preuzimaju Attack

AKC Attack i udruga Imagon u sklopu ovogodišnjeg MEDS (Meeting of Design Students) organiziraju finalnu večer ispunjenu prezentacijom njihova vlastitog rada koji je nastao tijekom ovogodišnjeg druženja.
MEDS network aka Meeting of Design Students je organizacija koja se već godinama bavi širenjem ideja studenata dizajna i arhitekture diljem svijeta.   

Prezentcijski dio ovogodišnjeg putujeće radionice završava upravo u AKC Attack-u u režiji udruge Imagon.   

MEDS se sastoji od glavne radionice (MEDS Workshop) kojem je svake godine domaćin neka druga zemlja, te od evenata kao što su MEDS travel i MEDS gallery (tjedan dizajna u Milanu,Italija, Minsk 2019). Ovog puta, destinacija je Hrvatska i Zagreb. MEDS travel Croatia putovanje će se održati od 25.5. - 7.6.2019.   

Tokom godina MEDS je djelovao u različitim zemljama ostavljajući trag u obliku različitih projekata koje su osmislili mladi stručnjaci i studenti.   Prvi dio putovanja 36 studenata i mladih stručnjaka će provesti putujući na 4 jedrilice, jedreći putanjom od Splita do Dubrovnika, istovremeno radeći na medijskom sadržaju (fotografije, videosi, snimke dronom, grafički dizajn itd).   

Drugi dio putovanja će biti od Splita prema Zagrebu uz rad na završnoj izložbi koja će se održati 7.6.2019. u prostorima Attacka, točnije kluba i Galerija Siva.   

Izložba će biti  humanitarnog karaktera. Prikupljenim novcima od ulaznica će se financirati liječenje djece u Hrvatskoj.   Na izložbi će osim sudionika samog projekta svoje radove prezentirati i mladi hrvatski dizajneri i umjetnici.   

 Program kreće u 18.00 sati s otvorenjem izložbe. 
Potom kreće i elektro zabava u klubu od 22.00 uz čak 7 DJ-a:   
Bubble o  https://soundcloud.com/bubble_o
IGZ https://soundcloud.com/igz01 
Sztok  https://soundcloud.com/sztok 
Foundate https://soundcloud.com/foundatemusic00 
Chuki  https://soundcloud.com/cuki001 
Og https://soundcloud.com/og_55 
Ra https://soundcloud.com/theeyeof


(Damir Batarelo)
6. 6. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble