Urban Cult
Cool tura
marketing

Poznate glumice na novoj Ženskoj priči

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 4. lipnja ugostit će poznate kazališne, televizijske i filmske glumice: Milu Elegović, Ninu Violić i Anu Begić Tahiri. 
Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.  

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati o životu na daskama. Glumice će pričati o ljubavi prema glumi, putu uspjeha, studiranju na Akademiji dramskih umjetnosti, zajedničkim angažmanima u predstavama i serijama, pripremama za uloge, tremi, zgodama i nezgodama sa snimanja,  uz mnogobrojna pitanja iz publike. 

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  4. lipnja 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

(Andrea Vrban Geržina)
2. 6. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble