Urban Cult
Glazba
marketing

Dobitna kombinacija Felver i Zuza opet na pozornici Opere

Plesni podij bio je ispunjen ljudima i zvukovima basa i činela. Među plesačima vladala je mistična atmosfera koja ih nije napuštala sve do jutra. 
Dvojac koji je donosio ritam i magiju su Felver i Antonio Zuza, akteri sjajne glazbene večeri koja se odvijala u Operi prije dva mjeseca. U ovaj klub vraćaju se u petak, 24 svibnja spremni pružiti publici sasvim novo i neponovljivo iskustvo.    

U prošlom izdanju dobro su razdrmali plesače klasicima housea, a za ovu prigodu repertoar će proširiti najboljim izdanjima elektroničke glazbe. Dobitna kombinacija dvojice vrhunskih glazbenika ponovit će i ovog puta ono što je malo kome dosad u Operi uspjelo - jedinstvenim plesnim trenutkom ujediniti najrazličitiju publiku, od onih samo radoznalih i željnih upoznavanja novih ritmova do gorljivih fanova elektroničke glazbe.    

Imogen Recordings i Forty Fifty su respektabilna imena iza kojih su brojne uspješne večeri s poznatim svjetskim imenima, pa tako i svježe svirke s velikanima housea, Ashleyem Beedleom i Derickom Carterom. Organiziraju ih upravo Antonio Zuza i Felver, duo koji je u posljednje vrijeme sposoban svojom glazbenom kemijom razveseliti svakog plesnog znalca, ali i onog koji će to tek postati.

Foto: Opera promo
(Urban Cult)
23. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble