Urban Cult
Glazba
marketing

Gustafi zatvaraju još jednu glazbenu sezonu Pivane

Kultna zagrebačka pivnica Pivana zatvara još jednu uspješnu glazbenu sezonu velikim tulumom koji će se održati u subotu, 1. lipnja s početkom u 22:00 sata kada na pozornicu dolaze posebni gosti - Gustafi. Ulaz je slobodan, a očekuje vas bogata ponuda hrane i pića.
Mnogo je pokazatelja odlične glazbene sezone, a velika posjećenost, zadovoljstvo posjetitelja i raznovrsnost programa samo su neki. Ove sezone u Pivani se plesalo uz swing, pop, rock, funk, jazz, obrade stranih, kao i domaćih hitova, dok su istovremeno svi imali priliku uživati u obilju prefine hrane te nazdravljati uz omiljeno GRIF pivo.  

Zabavljali su nas: Belfast Food, Robert Mareković & Swingers, Gelato Sisters, Ivana Marić, Lea Mijatović, The A!, Mario Huljev, Gramofon banda, Živa legenda, Freak Out Band, Only Friends and Family, Groovy Cakes, Jella & Jelenini, The Roomors, The Drifters, Danijela Večerinović, Ines Nožica, Bruna Oberan & Brown Sugar, Loud & Found i mnogi drugi čiji su ritmovi radovali sve prisutne i uvijek iznova pozivali na ples. 

Iako glazbenu sezonu zaključuje odličan koncert Gustafa, druženje u narednim mjesecima nastavlja se na terasi, a bendovi i glazba uživo ponovno se vraćaju na jesen. Završni tulum bit će prava mala proslava, a ni vremenske (ne)prilike neće spriječiti Gustafe da podignu temperaturu Pivane kao da se radi o najtoplijem danu u godini.

Popularni Istrijani prepoznatljivi su zbog svojeg posebnog izričaja na koji nitko ne ostaje imun. Spajaju istarsku etno glazbu i svjetsku etno scenu, a njihove pjesme glavna su okosnica svakog dobrog tuluma. Nastali su krajem 1980. godine i vrlo brzo osvojili top ljestvice svojim bezvremenskim hitovima. 

Vjerujemo da će i ovoga puta svi biti na plesnom podiju i skakati na “Sanjati ćemo žuto”, “Katarina”, “Tebe san ja”, “Kurijera”, kao i na ostale mnogobrojne uspješnice. Zapišite datum u kalendar i dođite jer vas čeka mnogo dobre zabave, plesa, fine hrane i vrhunskog piva. 


Foto: Gustafi promo

(Andrea Vrban Geržina)
26. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble