Urban Cult
Film
marketing

Tjedan Turskog filma u Zagrebu od 23. do 27. svibnja u kinu Europa!

Hrvatsko-turska udruga prijateljstva i Turski kulturni centar Yunus Emre u Zagrebu predstavljaju osmi po redu Tjedan turskog filma u Zagrebu, koji će se održati od 21. do 26. svibnja 2019. godine u kinu Europa. 
Program počinje 21. svibnja u 19 sati projekcijom filma Sezona lova redateljaYavuza Turgula. Ni ove godine nismo zaboravili djecu. Tijekom vikenda (u subotu 25. i nedjelju 26. svibnja) u 12 sati djeca mogu uživati u animiranom filmu Družba malih spasitelja, a nakon projekcije svi se zajedno mogu zabaviti na besplatnoj radionici i izraditi razne poklone za prijatelje i obitelj. 

Tjedan turskog filma organizira Hrvatsko-turska udruga prijateljstva u suradnji s Institutom Yunus Emre u Zagrebu. Svi filmovi bit će prikazani u originalnoj verziji s hrvatskim i engleskim titlovima, osim ako nije drugačije naznačeno. 

ULAZ NA SVE PROJEKCIJE JE BESPLATAN (NISU POTREBNE ULAZNICE, OSIM ZA SVEČANO OTVORENJE
Besplatne ulaznice za svečano otvorenje možete preuzeti na blagajni kina Europa u ponedjeljak, 20 svibnja i na dan otvaranja u utorak, 21. svibnja od 16 sati.  

Više informacija o Tjednu turskog filma i rasporedu projekcija potražite na Facebook stranici Tjedna turskog filma, na www. turski-film.com i stranicama kina Europa.

(Branka Mihaljinec)
20. 5. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble