Urban Cult
Kazalište
marketing

Tjedni program Studija Smijeha

Ovaj tjedan program Studija Smijeha kreiraju gosti, ali ne bilo kakvi: sedam političara, dva Bosanca, jedna Srpkinja i pet rezidenata koji će zaključiti šaroliki tjedan.
Političari nešto u zadnje vrijeme iskaču kao iz pašteta. Bit će da su izbori pa ih evo i u Studiju Smijeha. Predizborni tjedan neće biti tragikomičan kao u ostatku Hrvatske, bit će samo komičan uz 'Roast/Prženje pred izbore za EU Parlament vol 1 i vol 2'. Roast je koncept u kojem se 'počasne' goste i gošće zafrkava šalama na njen/njegov račun odnosno 'roasta' ili 'roštilja', te se očekuje da oni kasnije uzvrate udarac. U ponedjeljak 20.5. gosti su: Rada Borić (Nova Ljevica), Matija Posavec (HNS), Nenad Matić (Zelena lista), te Dalija Orešković (START). 

U utorak 21.5. gosti su: Nikola Grmoja (MOST), Gordan Maras (SDP) i Tomislav Tomašević (Možemo). Oba dana chefovi kuhinje koji će rostati: Borna Sor (News Bar), Marina Orsag (Studio smijeha), Domagoj Zovak (News Bar) i Tamara Puhovski (FuckUp Nights). U srijedu (22.2.) čeka vas 'Život je loto - interaktivna tragikomedija (SRB)' koja govori o događajima i nizu nevjerojatnih situacija kroz koje je prošla glavna junakinja Vera u posljednja 24 sata. Zanimljivost predstave je da publika bira kako će predstava završiti. 

A u četvrtak u Studio Smijeha dolaze gosti iz Bosne i Hercegovine. Nisu Mujo i Haso, ali jesu Omer i Navid u showu 'BiH stand up večer - Omer Hodžić i Navid Bulbulija.' Tjedan će zatvoriti rezidenti Studija Smijeha u petak (24.5.) s 'Improv night - večer improvizacijske komedije' (Marina Orsag, Goran Vinčić, Tin Sedlar, Vlatka Mifka) i u subotu (25.5.) i Marko Dejanović sa svojim kultnim showom 'Prosti Faktori - Marko Dejanović One Man Show'.

Kupnja ulaznica moguća je preko web-a: http://studiosmijeha.hr/tc-event-category/studio-smijeha-zagreb/ ili na blagajni u Hebrangovoj 10 (ulaz s Gajeve) od utorka do subote od 19:00 do 21:00. Rezervacije na 095 5103 129 ili ulaznice@studiosmijeha.hr

Za više info. i dnevnu dozu smijeha zapratite Facebook:  https://www.facebook.com/StudioSmijeha/ . 

PROGRAM: 
20.5.      20:00 h - Roast/Prženje pred izbore za EU Parlament vol 1 
21.5.      20:00 h - Roast/Prženje pred izbore za EU Parlament vol 2 
22.5.      20:30 h - Život je loto - interaktivna tragikomedija (SRB) 
23.5.      20:30 h - BiH stand up večer - Omer Hodžić i Navid Bulbulija 
24.5.      20:30 h - Improv night - večer improvizacijske komedije 
25.5.      20:30 h - Prosti Faktori - Marko Dejanović One Man Show


(Mia Bednaž)
19. 5. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble