Urban Cult
Cool tura
marketing

Otvoreni pozivi na sudjelovanje u izvedbenom i izložbenom programu

/’fu:bar/ je godišnje festivalsko okupljanje fokusirano na multimedijsku reinterpretacijsku umjetnost s temom greške. Sedmodnevni festivalski program počinje prve subote u listopadu (5.10.2019.), održava se u prostorima AKC, Pierottijeva 11, Zagreb (RH), a ugošćuje umjetničke rezidencije, prikazuje raznovrsna predavanja i razgovore, radionice, performanse te inkluzivnu skupnu izložbu.
Ideja /’fu:bar/-a je aktivirati niz lokalnih, regionalnih i inozemnih autora/ica te osigurati prostor za njihove suradnje, razmjenu i predstavljanje.   

Poziv za glitch art edukacije i izvedbe (rok: 30.6.2019.) 
Ovaj poziv namijenjen je prijedlozima radionica, predavanja, performansa i hibridnih izvedbenih formata na opću temu glitch kulture i/ili na temu VIDLJIVOSTI u odnosu na razne koncepcije VRIJEDNOSTI digitalne umjetnosti. 
https://fubar.space/call-for-glitch-art-events-2019-hr/   

Poziv za glitch umjetnost i tekstove (rok: 31.7.2019.)  

Aplicirajte svoja #digitalna / #vizualna / #video / #sound / #web #glitch umjetnička djela ili tekstove #medijske_teorije za prikazivanje u okviru skupne izložbe /’fu:bar/ festivala u 2019.: https://fubar.space/call-for-glitch-art-and-texts-2019-hr/     

Informacije i aplikacije: https://fubar.space/ 

Kontakt za upite: fubar@hacklab01.org   

(Dina Karadžić)
18. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble