Urban Cult
Glazba
marketing

Nina Kraljić snimila novu pjesmu i video "Mi"

Nakon posljednjeg singla ‘Lava’ s kojim je debitirala na ovogodišnjem izdanju Zagrebačkog festivala, Nina Kraljić donosi prozračniju, laganu atmosferičnu pjesmu snažnog teksta kojeg potpisuje Arijana Kunštek.
Pjesma 'Mi' priča o univerzalnoj povezanosti svih nas, briše razlike, stvara osjećaj mira u nemiru kojeg kao pojedinci često osjećamo. Pokazuje nam da nikad nismo sami, a s druge strane nosimo posebnost i individualnost. Neizmjerno sam zahvalna Ines Prajo i Arjani Kunštek na još jednoj predivno napisanoj pjesmi i Tihomiru Preradoviću s kojim osjećam maksimalnu slobodu u stvaranju anražmana i izričaju.”, rekla je Nina Kraljić o pjesmi.  

Pjesmu prati emotivan spot s Nininog, do sada najvećeg samostalnog koncerta održanog krajem ožujka u Tvornici kulture, a sanjivoj je atmosferi pridonio i dječji zbor Zagrepčanke i dečki. 

Spot pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=KSJWqukChHc&feature=youtu.be

“Djeca su istina i povezanost sa samima sobom, zaigranost i emocija – nešto što uvijek nastojimo očuvati u sebi. Stoga smo ih pozvali da zajedno s nama pjevaju mantrični refren. Ostvarila mi se tako još jedna velika želja da moj glas bude uz predivnu djecu od koje mi možemo stalno učiti i da napravimo aranžman gdje će jednostavnost i čistoća izraza biti u prvom planu.  Pjesma ‘Mi’ u meni stvara vrlo emotivnu reakciju, ne samo zato što je duboka u jednostavnosti, već i zato što spot prikazuje naš veliki koncert u Tvornici s predivnim gostima i atmosferom koja širi ljubav i povezanost na najljepši mogući način. Ovaj spot je ovjekovječio moment koji ćemo svi skupa zauvijek pamtiti”, govori nam Nina.    

Glazbu potpisuje Ines Prajo, a aranžman Nina Kraljić i Tihomir Preradović (Tihomir Preradović Production Studio). Velika zahvala dječjem zboru Zagrepčanke i dečki!              

Glazba | Ines Prajo Tekst | Arijana Kunštek Aranžman | Tihomir Preradović, Nina Kraljić Produkcija | Tihomir Preradović Production Posebna zahvala : Dječji zbor Zagrepčanke i dečki Video produkcija: Studio 25, Zagreb Snimatelji: Filip Mijić, Danijel Kovačević Montaža: Danijel Kovačević Fotografi: Hrvoje Golubić, Sara Horvatić, Nino Radošević Haljina: XD Xenia Design Šminka: Tamara Kokalj Frizura: Studio Mila
  
Foto: promo

(Urban Cult)
19. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble