Urban Cult
Glazba
marketing

Phaneron predstavlja album prvijenac u Vinylu

Zagrebački funk-grungeri Phaneron u srijedu, 22. svibnja u klubu Vinyl koncertno će predstaviti svoj album prvijenac "Rekord Ploča". Kao support će nastupiti tajnoviti Detroit Groove Gang.
Prošla su dva mjeseca otkad je zagrebački alt-funk-grunge bend Phaneron objavio svoj dugosvirajući prvijenac “Rekord Ploča” i došlo je vrijeme da ih domaća publika čuje uživo. U srijedu, 22. svibnja klub Vinyl ugostit će četvorku koja će svoj album prvi put u cijelosti odsvirati pred zagrebačkom publikom. 

Sredinom ožujka objavili su singl “Kreni dalje” na kojemu je solo dionicu odsvirao Yogi Lonich. “Rekord Ploča” je ujedno i njihov prvi uradak na hrvatskom jeziku, bend iza sebe ima EP “Memories” koji je ove godine navršio 5 godina, a publika će u Vinylu imati prilike čuti i stvari iz stare faze benda.

Phaneron je nastao kao projekt basista Nikole Lugovića i pjevača Stefana Nožice, postava se kroz godine mijenjala, bend je tražio svoj zvuk i pronašao ga u miksu grungea, funka i alternativnog rocka na koji ne možete ostati mirno stajati. Trenutnu postavu benda, iz koje je proizašla i “Rekord Ploča”, uz Nikolu i Stefana čine Hrvoje Ćurlin na gitari i David Lipovac na bubnjevima. 

Uz Phaneron, u Vinylu će nastupiti tajnoviti i samozatajni rokeri Detroit Groove Gang iza kojih su dva ne tako tajna albuma (“Motor City Funk” i “Roll With Detroit”), a u pripremi je i treći - “Old Smuggler Sessions”. 


Ulaznice

Cijena ulaznice je 20 kuna, moguće ih je nabaviti na dan koncerta u Vinylu, a sav prihod od ulaznica potpora je bendu u njihovom daljnjem radu.

(Zrinka Kunić)
20. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble