Urban Cult
Izložbe
marketing

ARTISTICO – festival nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna

I ove će se godine, u šest ljetnih termina, na rovinjskoj rivi održati ARTISTICO – festival nekonvencionalne umjetničke produkcije i dizajna na kojem posjetitelji imaju priliku upoznati drugačije i nesvakidašnje umjetničke sadržaje, jedinstvene radove i proizvode domaćih i stranih autora. 
Nasuprot komercijalne ponude, Artistico nudi raznovrstan program koji posjetiteljima približava umjetnički rad te potiče njihove vlastite kreativne snage: od umjetničkih izložbi i radionica, preko art marketa do instlacija koje su u interakciji s publikom, kao i sadržaja posebno osmišljenih za najmlađe posjetitelje. Prvi Artistico održat će se 23.06, a zatim i 07.07., 21. 07., 04.08. 16.08., te 07.09.2019.

Poziv za izlagački dio programa je otvoren. Sudjelovanje u Artisticom ART MARKETU omogućuje autorima predstavljanje svojih radova, kolekcija, brendova ili proizvoda manufaktura u jednom od najposjećenijih gradova u srcu turističke sezone, ali i povezivanje s umjetničkim galerijama i nove suradnje, dobru prodaju i naravno, dobru zabavu. Na Artisticu su dobrodošli slobodni umjetnici, slikari, kipari, dizajneri, fotografi, tradicijski i umjetnički obrti, proizvođači nekonvencionalnih suvenira, dekorativnih i uporabnih predmeta, umjetničke udruge i zadruge, studenti likovnih akademija i kreativci.

Poziv je otvoren do popunjenja organičenog broja izlagačkih mjesta, a do prijavnice za sudjelovanje moguće je doći putem službene stranice festivala, facebook stranice ili e-mail adrese: artistico.rovinj@gmail.com


(Sonja Mikulek)
18. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble