Urban Cult
Kazalište
marketing

Premijera u Knapu

Ove nedjelje, 19.5. u goste  dolazi Umjetnička organizacija iz Varaždina GLLUGL sa predstavom „MI“, a premijera će se održati s početkom u 20h. Već prva repriza za koju će ulaznice biti u slobodnoj prodaji održati će se 20.5. u 20h.
Predstava MI nastala je prema istoimenom romanu ruskog pisca Jevgenija Zamjatina, napisanog 1920. godine. Distopijski roman Mi, kao i predstava, pokušava progovoriti o nesumnjivoj strahoti gotovo svakog društveno-političkog sistema koji u odnosu spram čovjeka ruši, kako njegovu individualnost, kreativnost, maštu, tako i mogućnost unutarnjeg doživljaja drugog čovjeka. 

Upravo u tome leži modernost ovog klasičnog književnog djela koje svevremenski prikazuje odnos između represije i slobode u svom vječnom konfliktu spram pojedinca. Nemogućnost pojedinca da se izrazi, a samim time i da živi, problem je u svakom sistemu u kojem smo živjeli, sistema u kojem živimo, a sigurno će biti problem i svih budućih sistema.   

Predstavu je režirala Tamara Kučinović, a izvode ju: Goran Guksić, Katarina Arbanas, Sara Ipša, Nikša Eldan, Filip Eldan, Vesna Stilinović, Tamara Kučinović

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 50 kn, a rezervirati se mogu na tel: 01 2303 122 ili na knap@knap.hr

(Maja Radeljić)
14. 5. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble