Urban Cult
Film
marketing

Najava filmova od 21. do 27. 10.

Grad lopova
IZVORNO IME: The Town
REDATELJ: Ben Affleck
ULOGE:  Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner
ŽANR: Kriminalistička drama
TRAJANJE FILMA: 0 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: "Dramatični triler o prijateljstvu i izdaji, ljubavi i nadi, te bijegu od prošlosti koja nema budućnosti. 
U Bostonu se banke pljačkaju preko 300 puta godišnje. Većina profesionalnih pljačkaša živi u Charlestownu. Jedan od njih je i Doug McRay. Njegova jedina obitelj su kolege kriminalci, koje vodi u nemilosrdne pljačke u kojima uzimaju sve što žele i uvijek se izvuku. Dougov život zakomplicira Claire, menađerica opljačkane banke s kojom se upušta u romantičnu vezu. Kad poželi kriminalni život ostaviti iza sebe, Doug će morati birati između svojih prijatelja i žene koju voli.
Društvena mreža
IZVORNO IME: The Social Network
REDATELJ: David Fincher
ULOGE:  Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Rashida Jones
ŽANR: Drama
TRAJANJE FILMA: 0 minuta
GODINA: 2010
DRŽAVA: SAD
SADRŽAJ FILMA: Redatelj David Fincher koji nam se do sada predstavio s nekim nezaboravnim remek-djelima (Sedam, Klub boraca, Neobična priča o Benjaminu Buttonu) donosi nam svoj novi filmski uradak: Društvena mreža. Priča je to o ljudima koji stoje iza stvaranja trenutno najveće društvene internetske mreže na svijetu – Facebooka. Film je snimljen prema romanu Bena Mezricha, a scenarij potpisuje Aaron Sorkin (TV-serija „Zapadno krilo“, Rat Charlieja Wilsona, Malo dobrih ljudi).
Slagalica strave 3D
IZVORNO IME: Saw 3D
REDATELJ:
Kevin Greutert
ULOGE:  Tobin Bell, Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery
ŽANR: Horor

TRAJANJE FILMA:
90 minuta
GODINA:
2010
DRŽAVA:
SAD/ Kanada
SADRŽAJ FILMA: Dok bjesni smrtna bitka oko brutalne Jigsawove ostavštine, grupa onih koji su ga uspjeli preživjeti se okuplja. Traže pomoć od self-help gurua i također jednog od preživjelih, Bobbyja Dagena, čovjeka čije će vlastite mračne tajne otvoriti vrata novom valu terora.
Med
IZVORNO IME: Bal (Honey)
REDATELJ:
Semih Kaplanoglu
ULOGE:  
Bora Altaş, Erdal Beşikçioglu, Tülin Özen
ŽANR:
Drama
TRAJANJE FILMA:
103 minuta
GODINA:
2010
DRŽAVA:
Turska / Njemačka

NAGRADE: BERLIN INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2010. – Zlatni medvjed, Nagrada ekumenskog žirija

SADRŽAJ FILMA: Yusuf je jedinac koji s roditeljima živi u usamljenom planinskom kraju. Njegov otac Yakup je pčelar. Dječak se zainteresira za taj čarobni obrt kao i za šumu u kojoj na najvišim stablima njegov otac postavlja košnice. Da bi se skupio dragocjeni med, potrebno se popeti na najviše grane. Otac iznenada otputuje na riskantni zadatak u šumu. I kako se ne vraća, Yusuf će se uputiti u potragu, duboko u mračnu šumu..
Arthur 3: Rat dvaju svjetova
IZVORNO IME: Arthur and the War of Two Worlds
REDATELJ:
Luc Besson
ULOGE:  Freddie Highmore, Mia Farrow, Robert Stanton
ŽANR:
Animirano igrana avantura
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2010
DRŽAVA:
Francuska

SADRŽAJ FILMA: Neka bitka započne!
Maltazard je prijevarom ušao u ljudski svijet s ciljem da preuzme kontrolu nad svemirom. Jedino Arthur može osujetiti njegov plan, ali prvo se mora vratiti u svoju sobu i u svoju normalnu veličinu. Zaglavljen u malom Minimoy formatu, računati može na pomoć prijatelja, ali iznenađujuće i Maltazardova sina Darkosa koji tvrdi da želi promijeniti strane.
Arthur i prijatelji jurit će pješice, na biciklu, u autu pa čak i na Harley Davidsonu i trebat će svu pomoć u konačnom obračunu protiv Maltazarda.
13
IZVORNO IME: 13
REDATELJ:
Géla Babluani
ULOGE: 
Jason Statham, Mickey Rourke, Alexander Skarsgard
ŽANR:
Triler
TRAJANJE FILMA:
0 minuta
GODINA:
2010
DRŽAVA:
SAD
SADRŽAJ FILMA: Priča o sreći, prilikama, gubitku nevinosti i odnosu između moći i novca.
Film 13 prati priču mladog i neiskvarenog građevinskog radnika koji ukrade omotnicu sa uputama o tajanstvenom poslu za kojeg je plaća pravo bogatstvo. On se ubrzo nađe u smrtonosnom krugu kockara i kladioničara koji stavljaju basnoslovne cifre na ishode tajnih turnira u ruskom ruletu.
Wall Street: Novac nikad ne spava
IZVORNO IME: Wall Street Money Never Sleeps
REDATELJ:
Oliver Stone
ULOGE: 
Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Charlie Sheen, Susan Sarandon, Josh Brolin
ŽANR:
Drama / triler
TRAJANJE FILMA:
136 minuta
GODINA:
2010
DRŽAVA:
SAD
SADRŽAJ FILMA: Proslavljeni Oliver Stone ponovno udružuje snage sa Michaelom Douglasom u nastavku velikog hita iz 1987. godine . U vrijeme kad je globalna ekonomija na rubu sloma, mladi broker s Wall Streeta (Shia LaBeouf) i bivši korporativni ulagač poljuljanog ugleda Gordon Gekko (Michael Douglas), imaju dvostruku misiju: upozoriti financijski svijet na krah koja se približava i otkriti tko je odgovoran za smrt mentora mladog brokera.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble