Urban Cult
Film
marketing

Pogledajte kako su nastali zadivljujući kostimi za film ROCKETMAN

Elton John - jedan od najuspješnijih pop rock pjevača u Velikoj Britaniji, koji je u svojoj karijeri prodao više od 250 milijuna albuma, čije su pjesme zauzimale prva mjesta na svjetskim ljestvicama, nije poznat samo po svojoj glazbi već i zbog ekstravagantnih i jedinstvenih kostima. Velike naočale, šljokičaste cipele, perje, krzno, veliki šeširi, sve to je dio njegovog outfita
U nastavku donosimo video iz filma ROCKETMAN, u kojem glavni glumac Taron Egerton govori kako se osjećao u Eltonovim kostimima, koliko je materijala bilo potrebno za njihovu izradu, te kako Elton postaje ikona.
  
ROCKETMAN je epska glazbena fantazija o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Eltona u filmu glumi Taron Egerton koji izvodi njegove najpoznatije pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Johna Reida i Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother.

ROCKETMAN, u distribuciji Blitza, u kina stiže pretpremijerno 24. svibnja.

(Urban Cult)
10. 5. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble