Urban Cult
Cool tura
marketing

9. Festival brazilske kulture – energija Brazila na ulicama Zagreba!

Još jednom, Udruga Amazonas donosi ritam i energiju Brazila na ulice Zagreba! Deveto izdanje Festivala brazilske kulture – Brazilactice održat će se od 08. do 11. svibnja 2019. godine, u Zagrebu.
U četiri festivalska dana moći ćete sudjelovati i/ili pogledati različite aktivnosti povezane s brazilskom kulturom. Ritam ćete pronaći kroz besplatne radionice capoeire i sambe, a zvuk će pratiti otvoreni jam na Europskom trgu. 

Interaktivna radionica u Centru za mlade grada Zagreba omogućit će vam da putujete gradovima Brazila i saznate više o njegovoj prošlosti i običajima, a više o počecima capoeire čut ćete kroz uličnu predstavu 'Capoeira story' na Cvjetnom trgu. Sve ljubitelje i ljubiteljice kvizova i ove godine očekuje kviz o Brazilu, u popularnom Pločniku

Za najmlađe je pripremljena radionica za superheroje/superheroine na Trgu kralja Tomislava, koju će pratiti facepainting koji će im omogućiti da na jedan dan postanu capoeira superheroji! Nakon svih događanja, druženje i opuštanje se nastavlja u Juta/Kota baru.   

Osim članova udruge te ostalih sugrađana, festival svake godine pohode internacionalni gosti iz Europe i svijeta. Stoga, ako se želite informirati, upoznati nove kulture ili podijeliti svoje znanje, izraziti se pokretom ili zvukom - pridružite se u svibnju na energičnim i aktivnim ulicama Zagreba!

(Iva Zelić)
27. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble