Urban Cult
Glazba
marketing

Sexymotherfuckers u splitskom Quasimodu

Quasimodo će sutra od 22 sata zagrijati odlična svirka jednog od najzabavnijih dalmatinskih bendova - Sexymotherfuckers (SMF).
SMF su nedavno nastupili u Zagrebu na Rujanfestu i na Demoon festu gdje su publici uz već uhodani repertoar, predstavili dvije nove pjesme s najnovijeg albuma koji će tek u 2011. godine ugledati svjetlo dana. Trenutno izvrsno zagrijavaju publiku s hitovima aktualnog albuma 'Didonanu' koji sadrži hitove poput pjesama 'Brod', 'Maslina', 'Dido je lud' ili 'Mali gavun'.  

Glazbu koju sviraju, kažu teško je objasniti jer sadrži elemente etna, bluesa i otočkog rocka, te su oni sami takvu vrstu glazbe nazvali "originalni dalmatinski hop-cup" čija definicija glasi: "Dalmatinski hop-cup umjetnički je izdvojak različitih konstrukcija glazbenih dijelova i raznih vrsta usmjerenja vokalno instrumentalnih izražaja u cilju što bolje zabave."  

Ne propustite koncert sjajnih Sexymotherfuckersa koji počinje u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 20 kn. Naravno da je ovaj nastup SMF-a rezerviran za one najhrabrije koji sredinu tjedna vole začiniti žestokom svirkom.  

Pozdravlja vas SMF!  

S.M.F. on-line: www.myspace.com/zdsexymotherfuckers
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble