Urban Cult
Film
marketing

Film Teret večeras pogledajte u Zelenoj dvorani

Nakon svjetske premijere u Cannesu, niza međunarodnih priznanja, TERET, film Ognjena Glavonića dolazi u domaća kina. U četvrtak 18. travnja u 20 sati, TERET je na programu kina u Zelenoj dvorani.
Vlada radi kao vozač kamiona tijekom NATO-ova bombardiranja Srbije 1999. godine. Njegov je zadatak prevesti tajanstveni teret od Kosova do Beograda kroz nepoznato, ratom uništeno područje. Kad napokon obavi posao, zna da će se morati vratiti kući i suočiti se s posljedicama svojih djela. Ognjen Glavonić film je temeljio na stravičnoj istinitoj priči koju je obradio u forenzičkom dokumentarnom filmu Dubina dva (Berlinale, Forum 2016.). Teret je premijerno prikazan u programu 15 dana autora u Cannesu, a glavnom glumcu Leonu Lučevu donio je nagradu Srce Sarajeva 2018. godine.

Ognjen Glavonić
Njegov prvi dokumentarni film Živan pravi pank festival (2014.) prikazan je na festivalima Cinéma du Réel, Rotterdam, CPH:DOX, IndieLisboa i dr. Njegov dokumentarni film Dubina dva (2016.) premijeru je imao na 66. Berlinaleu. Osnivač je Filmskog festivala u Pančevu, a Teret mu je prvi dugometražni igrani film.


TERET / LOAD
Ognjen Glavonić - Srbija, Francuska, Hrvatska, Iran, Katar 2018. - 101' - igrani
Četvrtak, 18.4. u 20 h Zelena dvorana, Trg D. Domjanića 6, Zabok
Ulaz slobodan.


(Urban Cult)
18. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble