Urban Cult
Cool tura
marketing

Besplatni proljetni program u Centru Knap

Svi oni koji ove proljetne praznike provode u Zagrebu, u Centru kulture na Peščenici mogu sudjelovati u bogatom programu radionica i predavanja. 
Počevši  s najmlađima koji će tijekom proljetnih praznika naučiti nešto o vještinama bubnjanja od Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate glazbene skupine Zabranjeno pušenje. Besplatna radionica Spring Drums održat će se u srijedu 24. travnja, a sve informacije pročitajte na stranicama centra. 

(http://www.knap.hr/centar/novost.asp?id=468). 

Nove doživljaje mogu također i iskusiti oni malo stariji. Naime, predavačica Mira Pavlica-Stojčević ponovno će održati jedno od svojih putopisnih predavanja. Na predavanju Od Urala do Kaspijskog mora govorit će o Permu, starom gradu Astrahanu, Volgogradu, odnosno Staljingradu. Na putovanje Rusijom kroz polja lotosa na Kaspijskom moru kreće se 25. travnja u 19 sati. 

Kao šećer na kraju, posljednja će radionica 26. travnja okupiti i mlađe i starije.  Ova likovna radionica Kreativna familija prilika je da se okupe članovi obitelji i zajednički okušaju u kreativnom stvaranju. Kod nas su zabava, nova iskustva i odmor zajamčeni. 

Za sve informacije pišite na centar@knap.hr.

Foto: promo

(Lucija Duda)
17. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble