Urban Cult
Glazba
marketing

Besplatni koncert Željka Bebeka povodom Dana grada Orahovice

U organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice, povodom proslave Dana grada, 3. svibnja 2019. godine i blagdana Našašća sv. Križa, organiziran je veliki besplatni koncert Željka Bebeka koji će se održati u središnjem gradskom parku s početkom u 21,30 sati.
Uz to će još brojna događanja uveličat i uljepšati ovogodišnju proslavu Dana grada koja počinje u petak, 1. svibnja 2019. godine proslavom međunarodnog praznika rada koji će biti obilježen na orahovačkom izletištu Jezeru prvosvibanjskim piknikom i gdje će za sve građane biti pripremljen prvosvibanjski grah. 

U 13,00 h održati će se Svečana sjednica Gradskog vijeća grada Orahovice, a završnica proslave 791. rođendana grada Orahovice, bit će u znaku biciklističkih utrka kada će se održati drugi po redu „Orahovica Bike Weekend“, u organizaciji BK Pannonian, 4. i 5. svibnja (subota i nedjelja). 

U ovoj dvodnevnoj manifestaciji, koja se održava u području Parka prirode Papuk i izletišta Jezero, posjetitelji će vidjeti ponajbolje bicikliste ovog dijela Europe koji će se natjecati u disciplinama Enduro, mtb/bmx session i klasična jednodnevna cestovna utrka. 

(Tomislav Pančić)
13. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble