Urban Cult
Film
marketing

Betina Film Festival otvorio prijave za volontere!

Festival međunarodnog i hrvatskog kratkog filma, Betina Film Festival, koji se od 4. do 8. rujna održava u prekrasnom primorskom mjestu Betina u Šibensko - kninskoj županiji otvorio je prijave za volontere.
Pozivaju se zaljubljenici u filmsku umjetnost, sadašnji i budući studenti filma i svi oni željni filma i mora da se prijave za volontiranje na drugom izdanju BAFF-a. Traže se entuzijastični, poletni i odgovorni mladi ljudi koji kraj ljeta žele dočekati na obali uz film pod zvijezdama. 

Desetak odabranih volontera radit će u nekoliko festivalskih sektora (priprema projekcija, promotivne aktivnosti, briga o gostima...), ovisno o svojim željama i potrebama festivala, a za sve su volontere osigurani ugodan smještaj i hrana za vrijeme rada na festivalu kao i brojne druge pogodnosti. Prijaviti se mogu punoljetne osobe i to putem prijavnice na službenoj stranici Betina Film Festivala (https://www.betinafilmfestival.com/). 

Prijave su otvorene od 12. travnja do 15. lipnja. More filmova je pred nama i potrebna nam je opaka posada koja je sposobna i fleksibilna, pozitivno nastrojena i spremna na suradnju. Napiši nam zašto baš ti želiš biti dio ovogodišnje betinske filmske priče, ispuni prijavnicu i postani dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji filmsku umjetnost i filmaše vraća na otok!  

Za sva dodatna pitanja obratite se našoj voditeljici volontera na mail: desk@betinafilmfestival.com (u naslovu maila obavezno naznačiti „VOLONTIRANJE“).    

(Izabela Laura)
13. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble