Urban Cult
Glazba
marketing

Tram 11 - "Jedanajstica u Domu sportova"

Spotom „Malu na stranu“ s Bolesnom braćom Tram 11 najavili su dugoiščekivani DVD i CD „Jedanajstica u Domu sportova“ snimljen na legendarnom povratničkom koncertu održanom u Domu sportova 11.11.2017. godine. Prvi je to live album benda i bit će objavljen 12. travnja.
Ukupno 22 pjesme na DVD-u i 15 pjesama na CD-u našlo je svoje mjesto na izdanju „Jedanajstica u Domu sportova“, a među njima se nalaze svi najveći hitovi benda kao što su „Kaj ima lima?“, „Pad sistema“, „Samo kod nas“, „Malu na stranu“, „Vrućina gradskog asfalta“, „Zlo i naopako“, „Nisi pazio“ i naravno „Hrvatski velikani“. 

Tog mitskog 11. studenog, nakon 14 godina pauze, Tram 11 rasprodali veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, i to čak mjesec i pol dana uoči koncerta. Bio je to veliki povratak našeg najvećeg hip hop benda koji je izazvao neviđen interes više generacija fanova. S vremenom je postao koncert za koji se s pravom postavlja pitanje „Gdje si bio 11. 11. 2017.?“.    

Tram 11 ft Bolesna braća – „Malu na stranu“ (live)     

S koliko se nestrpljenja čekao povratak Tram 11, pokazao je i ogroman interes obožavatelja za remasterirano CD i LP izdanje  „Čovječe ne ljuti se“, objavljeno netom prije koncerta. Fanovi svih generacija satima su čekali kako bi  dobili potpis hip hop velikana Targeta i Generala Wooa. Da bi koncertom zaokružili hip hop priču nastalu devedesetih, na pozornici su im se pridružili i gosti Inkognito Popara, Renman, Lu Jakelić, Bolesna Braća, Stupni, Frx, Slavin Balen, Pendrek i FreeStyle Kingz. Izdanje je najavio spot „Malu na stranu“ koju je Tram izveo s Bolesnom Braćom.   

Sve do 8. travnja, fanovi mogu prednaručiti i potpisane primjerke izdanja i to putem linka: https://bit.ly/2FGMeNz  

„Da je Tram postigao tol'ki bum medu slušateljima nikad mi neće biti jasno, znam da smo lirički jaki i iskreni u tome, ali sam profil ljudi na koncertu me je uvjerio u vrijednost naših riječi. Spremite se za nastavak priče“ – tim riječima je izdanje najavio Target, a da Tram 11 ne misli stati govori i činjenica da pripremaju novi studijski album. Uživo ih se može vidjeti 13. srpnja na krovu zagrebačkog MSU-a. 

Foto: promo
(Sanjin Đukić)
5. 4. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble