Urban Cult
Glazba
marketing

Bolesna Braća u Aquariusu napravili urnebes

Sat i pol odlične svirke, zanimljivi gosti, duhoviti komentari Fizikalca, Dj set Phat Philliea, odlični setovi Oli Dobolija, Đurđa na napuhavanje i krcat Aquarius garantirali su izvrsan provod za sve koji su tu večer odlučili provesti uz Bolesnike.
Koncert je započeo hitom s novog albuma „Stari repper“ kojeg je u svojem dobro poznatom zezantskom stilu najavio poznati „doktor“ Mario Petreković. Nastavili su u duhu novog albuma „Veliki umovi 21. stoljeća“  pa su uslijedili „Mali majmun čita“, „Voajer“, „Bijele Patike“ a publika je oduševljeno dočekala stare hitove poput „Lovačke priče“, „Looka i Borna“ ili „Čiča miča“. Bend je bio cijelo vrijeme odlično raspoložen a i nema boljeg stimulansa od željne publike i gomile fanova koji su više od pet godina čekali na pravi nastup Bolesne Braće, budući da je promocija albuma kod Fizikalca prije ljeta bila rezervirana za manji krug prijatelja i medijskih djelatnika.
Mario Petreković u ulozi 'doktora' voditelja
Na gotovo dvosatnom koncertu nastupili su i prekrasna Maya Azucena koja gostuje na pjesmi „Dobrodošli u grad“, Ida Prester – nezamjenjiv vokal na pjesmi „Kartica Nensi Hohnberger“ i naravno Kristijan Beluhan koji je zaslužan za refren pjesme „Mali majmun čita“. U backstageu je dečke posjetio i Edo Maajka koji je nedavno održao isto tako uspješan koncert u zagrebačkom Boogaloo.

„Posebnost ovog koncerta je definitivno bila energija koja se stvorila u publici koja je bila nadasve raznovrsna te izvrsnim bendom koji je odradio sve bez greške tijekom puna dva sata koncerta. Osim gostiju i „doktora“ Petrekovića, na stage-u su dečkima društvo pravile i plesačice, na zadovoljstvo muškog dijela publike. Hvala vam, dečki!!!...“
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble