Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava "Titon" u CeKaTe Teatru

Centar za kulturu Trešnjevka otvara ponovno svoja vrata predstavi Titon, bezvremenskoj komediji o ljubavi božice i smrtnika.
Ova zabavna, brza i  duhovita predstava zaigrat će na sceni CeKaTe Teatra u ponedjeljak, 18. ožujka 2019. s početkom u 20 sati. Judita Franković Brdar pojavit će se u ulozi zanosne grčke božice zore Eoje uz čak tri Titona kojeg tumače Žarko Potočnjak, Vladimir Posavec-Tušek i Marko Braić. Tekst i režiju potpisuje Vlatka Vorkapić, glazbu Stanislav Kovačić, oblikovanje svjetla i zvuka Milan Kovačević, a produkciju Lidija Ivanda (Teatar Erato).


O predstavi:
Judita Franković Brdar je u ovoj predstavi besmrtna grčka božica zore i majka zvijezda Eoja, lijepa kao svitanje dana. Njena najveća strast bila je prema mladim smrtnicima kao što je Titon. On postaje njena najveća ljubav, a kako bi ga zauvijek zadržala uz sebe, moli Zeusa za njegovu besmrtnost pritom zaboravivši tražiti i vječnu mladost. Koji je epilog ove strastvene ljubavi, tko se pretvara u cvrčka te da li svaka žena treba pronaći svog Titona s kojim bi doživjela vječnost, provjerite u ovoj hvaljenoj autorskoj predstavi redateljice Vlatke Vorkapić.

Više o predstavi možete pročitati ovdje.

(Lovorka Mihanović) 
15. 3. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble