Urban Cult
Film
marketing

Zavirite u novu Disneyevu adaptaciju 'Aladina'

Kompanija Disney, nakon filma Dumbo, priprema novi igrani film; riječ je o igranoj verziji još jednog animiranog klasika, Aladinu, koji u kina diljem svijeta stiže 24. svibnja!
Prvi službeni trailer, koji je u 24 sata na Disneyevu kanalu imao više od 8 milijuna pregleda, otkriva uzbudljivu i vizualno impresivnu avanturu, priču o  šarmantnom prosjaku Aladinu, neustrašivoj i odlučnoj princezi Jasmine te Duhu koji igra ključnu ulogu za njihovu budućnost. 

Film Aladin režirao je engleski redatelj Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Zdrpi i briši) prema scenariju Johna Augusta (Mrtva nevjesta, Krupna riba, Moje nadraže čudovište); ulogu Duha odigrao je Will Smith, dok Aladina tumači Mena Massoud, princezu Jasmine Naomi Scott, a Jafara Marwan Kenzari. U ostalim ulogama nastupaju Navid Negahban, Nasim Pedrad, Billy Magnussen, Numan Acar i drugi. 

Novi Aladin igrana je inačica Disneyjeve verzije klasične priče iz Tisuću i jedne noći te adaptacija izuzetno uspješnog istoimenog animiranog hita iz 1992. u kojem je ulogu Duha odigrao Robin Williams. Zanimljivo je da soundtrack novog Aladina uključuje i legendarnu pjesmu A Whole New World, prvu Disneyevu pjesmu koja je osvojila nagradu Grammy za pjesmu godine, a nagrađena je i Oskarom. 

Aladin u domaća kina u distribuciji 2i Filma stiže 23. svibnja! 

(Ivana Sansević)
15. 3. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble