Urban Cult
Kazalište
marketing

Song Matije Cveka očarat će publiku u hrvatskim kinima

Talentirani glazbenik Matija Cvek otpjevao je pjesmu 'Ako nađem nekoga' - službeni song za crtani film Korgi: Kraljevski pas velikog srca koji u distribuciji Blitza u CineStar kinima počinje s prikazivanjem od 14. ožujka. Matija je također napisao i stihove za službeni song.
S tobom lajem na mjesec, s tobom se smijem, uz tebe se stisnem, s tobom se grijem...“
 
Ova topla priča o zaigranom korgiju Rexu od ovog će četvrtka zabavljati i male i velike diljem Hrvatske. Mladog glazbenika i autora upoznali smo kroz singlove "Visine", "Praviš me ludim" i  "Probudi se " duetom s TBF-ovcima, a sada nam donosi nešto potpuno drugačije. Glazbu potpisuju sam Matija i glazbeni producent Alan Dović, dok je inspiraciju za tekst Matija pronašao u ljubavi prema čovjekovu najboljem prijatelju - psu. Osim pjesme, Matija je po prvi puta sudjelovao i u sinkronizaciji filma uz bok iskusnim glumcima poput Luke Bulovića, Janka Rakoša, Antonije Šole, Radovana Ruždjaka, Ljubomira Kerekeša, Judite Franković Brdar te komičara Ivana Šarića i svestranog voditelja Frane Ridjana.
 
Matija je ovom prilikom izjavio: „Izuzetno sam zahvalan na povjerenju koje mi je pruženo od strane Blitza. Upustili smo se predivan, iskren i pozitivan projekt te sam kao autor sretan što smo dobili pjesmu čiji je jedini cilj spajanje ljudi i promicanje ljubavi u njenom punom smislu. Ljubav čovjekova najboljeg prijatelja doista je nepresušna i bezuvjetna, te nas kao takva uči kakav bi i međuljudski odnos mogao i trebao biti.“

Novi video spot Matije Cveka za pjesmu 'Ako nađem nekoga' premijerno pogledajte ovdje:

Toplu filmsku priču i zaigran song prati i video spot Roberta Dominika Balaška je sniman u prostoru CineStar kina u kojem su se uz Matiju pojavila i poznata Youtube lica Andrea Fabric, Ivan Magla, Luciano Bajić, Veronika Rosandić i Filip Rudan. Projekt je realiziran uz pomoć ljubaznih vlasnika i ekipe prve uzgajivačnice Welsh Corgija u Hrvatskoj, a najveće zvijezde snimanja su svakako bili psi i najzaigraniji od njih, štenac po imenu Clooney.
 
Vjerujemo kako će mališane oduševiti film Korgi: Kraljevski pas velikog srca koji u CineStar i ostala kina diljem hrvatske dolazi u distribuciji Blitza od 14. ožujka.
 
Za više informacija i kupnja ulaznica je moguća na blagajnama kina ili online.

(Urban Cult)
13. 3. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble