Urban Cult
Glazba
marketing

Domagoj Šimek promovira album u Vintageu

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek najavljuje za 28. ožujka u Vintage Industrialu promociju solo prvijenca „Atlas On My Hoof“, albuma istaknutog na većini lista najboljih izdanja 2018. godine. 
Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, s kojim je nedavno rasprodao spomenuti klub, predstavit će se u intimnijoj, kantautorskoj ulozi. Akustični debi „Atlas On My Hoof“ njeguje minimalistički i topao pristup ogoljen gotovo isključivo na akustičnu gitaru i ležerniju vokalnu izvedbu. Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku. 

Na promociji albuma nastupit će uz prateći bend sastavljen od kvalitetnih mladih glazbenika: Dimitrija Đokića (klavijature i prateći vokali) i Leonarda Klaića (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoja Baudoina (gitara) iz Malady Lane te Nenada Gajića (bas). 

Domagoj Šimek – „Atlas On My Hoof“ album 

Izašao za etiketu Dostava Zvuka, album je dostupan na službenoj Bandcamp stranici autora te u fizičkom CD obliku u Dirty Old Shopu u Zagrebu, a moći će se kupiti i na koncertu. 

Ulaznice
U pretprodaji dostupne u Vintage Industrialu / Grifu (Savska 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 30 kn, kao i na dan koncerta na ulazu. 


Foto: Matej Kopecki

(Iva Zrnčić)
11. 3. 2019.  
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble