Urban Cult
Književnost
marketing

Polaznice "Dortine" radionice čitaju svoje pjesme

U petak, 22. veljače u 19 sati u klubu Booksa će polaznice Radionice kreativnog pisanja poezije 55+ pod vodstvom Dorte Jagić čitati pjesme koje su nastale tijekom protekla tri mjeseca.
Svoje će pjesme čitati Lovorka Cvitić, Ranka Ferček, Fani Vlasta Horvat, Nada Horvat, Nevenka Mihovilić, Ana Narandžić, Tomislava Sušak i Melita Žeželić. 

„Ono što možemo obećati je udio u atmosferi koju smo uživale sve naše zajedničke petke i slušanje sjajnih pjesmama koje su nastale u gustom oblaku vježbi ponajviše iz 'depatetiziranja i desentimentalizacije lirskoga subjekta'. 

Rezultati su zanimljivi, i kao što će njihov tematski i motivski repertoar biti raznolik, tako su i autorice raznolike. Ipak, ono temeljno im je zajedničko; sve su polaznice, uz puno radne radosti i nadahnuća profinile i izbrusile svoje umijeće", kaže voditeljica radionice Dorta Jagić. 

Radionica kreativnog pisanja poezije dio je projekta Koja je tvoja priča? kojeg provodi udruga Kulturtreger/ klub Booksa i namijenjen je osobama od 55 godina i starijima koje vole književnost i kojima se nude besplatne radionice kreativnog pisanja proze, poezije, ilustriranja priča, čitateljski klub, susreti s piscima i spisateljicama te pripovijedanje priča u društvu. 

Iz Bookse javljaju kako su radionice kreativnog pisanja proze i poezije već odavno popunjene, no u ostale aktivnosti mogu se uključiti svi koji žele, a stariji su od 55 godina.


Foto: promo
(Ana Profeta)
22. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble