Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Ženska priča: Ljubav prema sebi

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 19. veljače ugostit će psihologinju Ljubicu Uvodić–Vranić, spisateljicu i blogericu Anđu Marić, terapeuta Tomislava Kuljiša te Dalibora Petrinića, motivatora i fitness trenera. 
Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.  

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091/552-0611.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu ljubavi prema sebi. Komičarka Marijana Perinić će ugostiti poznatu psihologinju Ljubicu Uvodić-Vranić koja iza sebe ima nekolicinu objavljenih stručnih knjiga. Pričat će se o samopoštovanju, samopouzdanju, narcisoidnosti, krivnji, grižnji savjesti te svim onim blokadama i uvjerenjima koji uvelike otežavaju zdravu ljubav prema samome sebi. Najbolji primjer zdravog odnosa prema sebi, uloženog rada i truda za promjenom samosvjesnosti i životnog stila će dati druga gošća- spisateljica i blogerica Anđa Marić, koja će svoje životno iskustvo podijeliti s publikom, i to na samo njen poznat način – direktno, iskreno i uz puno humora.  

Svakako će biti zanimljivo čuti mišljenje autora, terapeuta i ravnatelja škole Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije Tomislava Kuljiša, koji svakodnevno pomaže mnogima kroz radionice, predavanja, edukacije s ciljem rješavanja trauma ranog djetinjstva i osobnog razvoja. Mnogi smatraju da ljubav prema sebi ne podrazumijeva i zdrav odnos prema vlastitom tijelu. Zbog čega u goste dolazi Dalibor Petrinić, autor knjige „Prehrana za koju smo stvoreni“, motivator i fitness trener koji njeguje sinergiju uma, duha i tijela. Najveća svrha njegovog rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi, te motiviranje na uspjeh u svim sferama života. 

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  19. veljače 2019. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.


Foto: promo

(Andrea Vrban Geržina)

15. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble