Urban Cult
Glazba
marketing

Najava glazbeno scenskog spektakla u AKC Medika

Jedno od događanja u sklopu obilježavanja 10 godina Cirkorame svakako je  scenski tonski spektakl SKIER and YETI u CIRKUSU, za sve zaljubljenike u cirkus i njegovu skladbu.
Dečki koji sačinjavaju ovaj hladni duo konačno su izašli iz dubokih dubina umjetničkog podzemlja Beograda i proširili svoje djelovanje  po regionalnim podzemljima. Svojom toplom energijom već neko vrijeme nesebično razgaljuju zapadne okrajke nekada da a nekad ne Balkana, pokorivši Sloveniju, načevši Hrvatsku- postavši preko noći dubinski HIT bend ovih krajeva!!!    

Zajedničku karijeru započinju prije desetak godina kao prateći muzikanti za potrebe lokalnih kabaretskih večeri, u to doba marginalnih cirkuskih umjetnika iz beogradske Cirkusfere. Od tada pa sve do danas ovaj dvojac ostaje vjeran cirkuskim strujnim krugovima, svojom glazbom i izvedbom postaje obvezni sadržaj Open stage večeri u sklopu Cirkobalkana festivala, a zasvirali su i zaigrali u cirkuskim predstavama: Cirkobalkana cabaret, Posetioci i RadoVan.  

ONI nam dolaze, ONI nam se otvaraju, ONI su tu - Skier and Yeti u Cirkusu, ovoga puta uz potpunu pratnju različitih cirkuskih izvođača i izvođačica – prijatelja te bliže i dalje rodbine, sa svojim točkama i točkicama, ONI će odsvirati 8 kompozicija i  naravno bis!    

Nakon, a vjerojatno i prije, ove lavine glazbeno scenskog spektakla, kao mećava ili led u ledenom čaju, dolazi nam i DJ Kes10 direkt sa samoborske ledine, a gle zanimljivosti – osim što dolazi iz hladnih krajeva ovaj DJ pretežito pušta ljudima svoju glazbu u uho na cirkuskim dešavanjima, pa je tako i on sam završio u cirkusu i sada luta bespućima: bas & swinga, drum'n'step-a, dub-stepin-twist-a i swingstep-a, dok izbezumljena publika izvodi: ludi guzotres, brzi nogolet, divlji rukomlat, uh dokle to samo može da ode…   

Za sve željne novih motiva na odjevnim predmetima, Sito(S)tisak tiska uživo u slavljeničkom duhu samo CRNOM bojom, na vaše presvijetle materijale i robicu i to motiv nad motivima iz pera tinte umjetnika nad umjetnicima – mladog vozača vatrogasnih kola koji ti pušta da ti svira TINUninu.   

 Vrata: 19:30 
 Sito(S)tisak: 20:00 
 Skier and Yeti u Cirkusu: 21:00 
Za vrijeme Skijaša i Jetija: Cirkuske točke visokog i nižeg rizika 
 DJ Kes10: 22:30 
Vrata: 00:00 

Tijekom večeri očekujte: osvježenje i dobra zabava, a možda i TORTA!!!(vjerojatnije slani štapići) 
ULAZ: obavezna dobrovoljna donacija    

(Jadranka Žinić Mijatović)

12. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble