Urban Cult
Glazba
marketing

Muzikfantastique za dan zaljubljenih u klubu Attack

Iako do sada klub Attack nije slavio Valentinovo, ove su godine odlučili ispraviti nepravdu glazbom iz 80-tih. Glazbena kulisa za ovu noć je bazirana na plesnim bendovima raznih žanrova i povratku tmine plesnog floora u vidu DJ-a koji nakon predugo vremena ponovno preuzima podij!
Dobrodošli na povratnički skup darkera, post punkera, new wavera, synth gotičara i svih onih koji se takvima osjećaju!


            No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene. Postoje od 2016. godine i do sada su odsvirali 50-ak koncerata u desetak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju jedan diy EP i jedan album. Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom. Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…). Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.

https://www.facebook.com/NoNoInstigator/ https://nonoinstigator.bandcamp.com/

TTI21 je bend iz Zagreba koji čine Milan Savić i Stig Helmer. Zasad iza sebe imaju jedan album, Uništenje, izdan 2018. godine. Glazba na prvijencu ima obilježja shoegazea, dream popa, post punka, synth-popa, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova, s atmosferom koja se proteže od melankoličnog do euforičnog.

https://www.facebook.com/TTI21-1737394626318437/
https://tti-21.bandcamp.com

ManMachine: budućnost je sada. Mašine i ljudi kolaboriraju na svim poljima. Tako su se Goran Uroić i Roland XP50 odlučili napraviti bend pod imenom ManMachine. Svima dobro poznat i drag synth pop projekt Gorana Uroića nastao je 2002. ManMachinov zvuk je plesan, zabavan, sentimentalan i kinematičan – istovremeno. Iza sebe ima albume "Now I'm Immortal" iz 2011. i "Almost Better Than Silence" iz 2015. te EP-e "I Hate Human Race", "Two Songs About Death" i "ManMachine - ManMachine" novi album koi je izašao za Oraculo Records. 
 
https://www.facebook.com/ManMachineManMachine/
https://manmachine1.bandcamp.com

DJ Ivan Krželj aka MF / muzikfantastique: Legendarni DJ koji nas zabavlja dugi niz godina u raznim prostorima. Čovjek koji je plesnu mrakaču dotjerao na jednu novu razinu. Njegova selekcija je spoj plesnog darkwavea, postpunka i tonova koji naginju 80'-tima.

MUZIKFANTASTIQUE je fantastična glazbena večer za fantastične ljude.


Satnica: 

21:00 – 21.30 No No Instigator
21.45 – 22.15 TTI21 
23.30 -  23.15 ManMachine
23.30 – ??? Ivan Krželj

Ulaznice po cijeni od 25 kn je moguće kupiti na ulazu kluba!

*p.s. tko bude poljubio svog partnera/icu ispred naplate upada ulazi za svega 20 kn!!!

(Damir Batarelo)

12. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble