Urban Cult
Cool tura
marketing

Radionica distribucije: DRUGIH 50 POSTO

Mario Kozina će u sklopu Gledališta održati radionicu distribucije u subotu 16. veljače u maloj dvorani kina Tuškanac.
Često se kaže da produkcija predstavlja prvih 50% rada na filmu te da druga polovica počinje nakon što film bude završen. No odakle krenuti? Redatelji kratkometražnih filmova redovito se susreću s nizom izazova, od nedostatka redovnih kanala kino ili online distribucije pa do postojanja brojnih međunarodnih festivala, od kojih mnogi naplaćuju naknadu za prijavu. 

Radionica je podijeljena u dva dijela. Na prvoj sesiji bit će govora o kategorizaciji festivala, filmskim sajmovima, platformama za prijavu filmova na festivale te ostalim kanalima distribucije kako bi se polaznike osposobilo osnovnim znanjima za izradu vlastitog plana distribucije i plasmana. Drugi dio sastojat će se od studije slučaja uspješne festivalske strategije jednog hrvatskog kratkometražnog filma. Prijava za radionicu treba sadržavati kratku biografiju. 

Prijave se  šalju na kosovac.lana@gmail.com do 12. veljače u ponoć. Odabrani polaznici bit će obaviješteni mailom. Radionica je besplatna i otvorena za sve filmaše. Mjesto održavanja: mala dvorana kina Tuškanac Vrijeme održavanja: 16. veljače (subota) od 10h do 14h      

(Dražen Puklavec)
12. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble