Urban Cult
Glazba
marketing

„Kao da slavimo rođendan, a ne koncert!“

Sutra navečer u zagrebačkom klubu Aquarius održat će se veliki koncert Bolesne Braće koji u ovakvom scenariju nisu nastupili već pola desetljeća.
Pripremili su bogatu scenografiju, imaju  live band,  DJ-i koji će rasplesati ekipu su Phat Phillie i Oli Doboli a posebni gosti na koncertu bit će  Maya Azucena, Kristijan Beluhan i Ida Prester. Kupci ulaznica moći će osvojiti LCD televizor a ukoliko se nađu među prvim posjetiteljima na poklon će dobiti i Becks! Cijena ulaznice na dan koncerta ostaje ista kao u pretprodaji a to je 60 kn. Bolesna Braća kao da slave rođendan a ne koncert!
Bizzo, Baby Dooks i bend imaju još samo jedan dan da sve pripreme privedu kraju. Probe s  glazbenicima održavaju se svakodnevno a njihov „live sastav“, kako ga vole nazvati, čine: Milo Stavros (bubanj), Goran Delač (bass), Mario Grakalić Grax i Vlado Mirčeta (gitara), Viktor Lipić Lipa i Gojko Tomljenović (klavijature), Dj Phat Phillie i tri zanosna back vokala koji zajedno garantiraju izvrstan provod i odličan koncert. Ovo nije tipičan Blackout izlazak niti je tipičan koncert Bolesne braće već spoj svega po malo kako bi se sutra održao istinski party za one najhrabrije koji će koračati po jarunskom mraku. A za rasplesavanje prije i poslije koncerta bit će zaduženi  Oli Doboli i Phat Phillie, dugogodišnji prijatelji Bolesne Braće. I ne zaboravite da prvih stotinu fanova u Aquariusu Becks nagrađuje besplatnom pivom!„Mi smo sve napravili; pozvali ekipu, nabavili cugu i više ne možemo napravit ništa osim svima zaželjeti da se dobro zabave! – poručuju Bolesnici.

Za sve koji dolaze na koncert važna je informacija da je ulaz otvoren od 21 h a cijena ulaznice na ulazu u klub ostaje ista kao u pretprodaji – 60 kn.

Ulaznice još uvijek možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 60 kn, a pretprodajna mjesta sutra će se zatvoriti u 16 sati. 

DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22/PROFIL MEGASTORE-Bogoviceva 5
DANCING BEAR-Gunduliceva 7/AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16
SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg/AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb,
ROCKMARK – Berislavićeva 13/NO SIKIRIKI - Nova cesta 88
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble