Urban Cult
Kazalište
marketing

Nova predstava u Studiju EXIT: CABARET - KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

Žlice i gitara dvojac su koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.
Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju  njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev. 

Nakon ispita, koji je izveden na sveučilisnom kampusu, predstavu su igrali kao kabaret po riječkim klubovima, a četiri izvedbe odigrali su i u Hrvatskom narodnom kazalištu  Ivana pl. Zajca u Rijeci u sklopu božićnih koncerata.  

Zagrebačka premijera u produkciji Teatar EXIT i Kazališta Ullysses održat će se u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) 13. veljače, u 21h, a publika će ju u slobodnoj prodaji moći pogledati u 19h. 

Ulaznice za izvedbu 13. veljače u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije početka predstave u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1).                

(Vedrana Frankola)
8. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble