Urban Cult
Glazba
marketing

Dance 90tih groznica dobro razdrmala prepuni Metropolis klub!

Da publika i dalje voli 90te pokazao je sinoć odličan tulum u punom Metropolis clubu, gdje su se sinoć iz sveg grla  pjevali najveći hitovi iz toga razdoblja. 
Večer su počeli DJ-i, a sudeći po plesnoj atmosferi dalo se naslutiti da je to tek zagrijavanje za dance kraljice koje dolaze.  Prva je sa plesačicama nastupila Minea. Odmah su se na „Rano“ ruke podigle i krenuli su hitovi. Užarena atmosfera bila je na pjesmi Vrapci i komarci, a mnogi iz publike htjeli su zapjevati sa njom. 

Uslijedili su hitovi Good boy, Sija sunce, Da me oće Stipe, Uberi Ljubicu ,a publika ih je iako su nastali u devedesetima znala skoro sve. Minea je nastupila sa svojim nekadašnjim plesačicama koje su je pratile na turneji u tom razdoblju, a same su pokazale da se još sjećaju koreografija sa kojima su nekada nastupale.   

Nakon Minee nastupila je IBEE Ivana Banfić. Uletivši u svemirskoj haljini sa nekad popularnom mikrofonkom na glavi  odmah je publiku bacila u pravu disko atmosferu. Krenula je sa dance hitom Predaleko kojega je napisao Dino Merlin, a poslije nastavila sa Šumicama i ostalim hitovima. 

Delirij je nastao kada je zapjevala Godinama, orilo se iz svih grla u prepunom klubu. Nakon toga na pozornicu je došao Mario Rucner i sa njom izveo zajednički hit 300 km/h, koji se već dobro vrti po regionalnim disko klubovima, a poslije iznenadio publiku izvevši dance singlove na violi uz DJ-a. Nakon kraćeg dance klasičnog putovanja, kroz publiku se prišuljao poseban disko mag sa radiom na glavi. 

Publika je plesala sa njim, a doktor za pravu disko muziku popeo se na binu i sa Ivanom Banfić i Tomislavom Tržanom izveo njihov novi hit Vrati me u disko, rasplesavši cijeli klub.  Da vesela ekipa vratila je sve prisutne u disko i kao što je i u najavi obećala dobro ih rasplesala. 

Odlično raspoloženje i ples do sitnih sati se nastavio, a mi smo sigurni da su publici itekako falili veseli dance ritmovi. Metropolis club nastavlja program u još žešćem tempu uz energične ritmove kralja funka Dine Dvornika 23.2.2019, gdje će službeni Dino Dvornik tribute band predvoditi fantastični Mario Huljev. 

Foto Bojan Lutring

(Vesna Mitar)
5. 2. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble