Urban Cult
Film
marketing

Stiže novi nastavak John Wicka 3: Parabellum

John Wick franšiza postala je jako popularna, a Keanu Reevs pokazao je zbog čega je jedan od omiljenih akcijskih junaka i upravo zato se veselimo trećem nastavku.
U novom nastavku hita iz 2014. godine, legendarni plaćeni ubojica John Wick bježi zbog dva razloga. Love ga jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te zato što je prekršio osnovno pravilo hotela Continental, a to je 'Ne ubij u hotelu'. Ne samo to, već je žrtva bila član društva koje je naručilo Wickovu smrt, pa su stoga sve ubojice svijeta Wicku za petama. 

Premda je već trebao biti mrtav, Continentalov upravitelj Winston dao mu je jedan sat prije nego što ubojice krenu i Wick postane excommunicado. Prije nego što mu se opozove članstvo, zabrane sve usluge te ga se odsiječe od svih drugih članova, Wick će i kolcem i lancem i bokserom ići kroz sve druge kako bi pobjegao iz New Yorka i ostao živ. Naravno, Wickov pas kreće s njim u akciju i krvoločno napada sve one koji im se nađu na putu. 

Uz Keanua Reevsa u filmu se pojavljuju: Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Tobias Segal, Anjelica Huston, i Ian McShane. 

Režiju i scenarij potpisuje Chad Stahelski, a producenti su Basil Iwanyk i Erica Lee.

JOHN WICK 3: PARABRLLUM
, u distribuciji Blitza, u CineStaru i ostalim kinima pogledajte ovog svibnja.

(Urban Cult)
6. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble