Urban Cult
Kazalište
marketing

Novi program u Studiju Smijeha

Novi mjesec, novi program i nova iznenađenja u Studiju Smijeha: Snimanje Comedy Klasik Show-a, novi tekstovi i američki i rumunjski komičari!
Posebna iznenađenja spremaju se u Studiju Smijeha, a neke će razveseliti što je ulaz za čak dva dana besplatan. Ovaj ponedjeljak (4.2.) tradicionalni Open mic dobio je mali makeover: ‘I hate Mondays stand up Open mic night – English edition’. Što znači da će nastupi biti na engleskom, a mogu se prijaviti svi oni koji se žele okušati u komičarskom nastupu sa svojim originalnim engleskim tekstovima. Upad je besplatan. 

U siječnju se tražio stol više za ‘Friends Pub Quiz’ pa već u prvom tjednu veljače održat će se ‘Friends Pub Quiz Season 01’ i to u utorak (5.2.). A novi mjesec znači da je vrijeme za ‘Novi tekst - veljača 2019.’ na kojemu će u srijedu (6.2.) nastupiti sedam rezidenata/ica: Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Miranda Lončar, Marko Dejanović, Goran Vinčić, Vlatka Mifka i Igor Drljo, što znači da će srijeda biti pravi lom. 

Još se nećete stići ni oporaviti od srijede, a već u četvrtak možete sudjelovati u live snimanju epizoda Comedy Klasik Show-a. Publiku očekuje 14 komičara, a snimanja će se odvijati u dva termina: 18:00 - 20:30 h i 21:00 - 22:30 h. Upad je besplatan uz obaveznu rezervaciju! Petak je dan za posebnu poslasticu, goste iz SAD-a i Rumunjske: ‘Stand up in English – April Macie & Dragos Cristian – USA & ROU’. 

April Macie bila je finalistica showa ‘Last Comic Standing’ 2006. Bila je u Howard Stern showu kad su ju proglasili najsmješnijom i najatraktivnijom američkom komičarkom, a uz brojna ostala pojavljivanja na televizijama, radijima i dr., bila je i govornica TEDx talk-a. Dragos Cristian svoju je karijeru započeo u Singapuru, proputovao je cijelu Aziju, a inspiraciju za svoj rad vuče iz iskustava koje je stekao životom u Rumunjskoj, UK-u i na svojim putovanjima. 

Ako pak ne volite eksperimentirati s novim forama i volite igrati na sigurno, onda je tu uvijek ‘BiH večer stand-up komedije’ s kojim ne možete fulati, a nastupaju: Hercegovac u Zagrebu Igor Drljo, purgerski Musliman Admir Šećkanović, banjalučki Zagrepčanin Marko Dejanović i zagrebačka Hercegovka Miranda Lončar. 

Ulaznice su dostupne na webu: http://studiosmijeha.hr/predstava/

Nije na odmet zapratiti SS na Facebooku jer ćete biti upućeni u najnoviji program, a možda vam ekipa I svojim forama popravi dan ���� https://www.facebook.com/StudioSmijeha/

Kratki rezime: 
Ponedjeljak, 4.2. u 20:30 - I hate Mondays stand up Open mic night – English edition 
Utorak, 5.2. u 20:00 - Friends Pub Quiz Season 01 
Srijeda, 6.2. u 20:30 - Novi tekst veljača 2019. 
Četvrtak, 7.2. u 18:00-20:30 i 21:00-22:30 - Comedy Klasik Show – live snimanje epizoda! 
Petak, 8.2. u 20:30 - Stand up in English – AprilMacieee &Dragosss Cristian – USA & ROU 
Subota, 9.2. u 20:30 - BiH večer stand-up komedije 


(Mia Bednaž)
4. 2. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble