Urban Cult
Izložbe
marketing

Mary May u Močvari promovira hvaljeni album prvijenac

Kritičari su se složili da se radi o velikom otkriću koje je došlo nenajavljeno i opilo nam sva čula i jednom on najljepših kantautorskih debi izdanja unatrag zadnjih deset godina, a priliku da se možda posljednji put prije Valentinova zaljubite u glazbu koju stvara ova talentirana glazbenica imamo 13. veljače u zagrebačkoj Močvari.
Bit će to prvi samostalni koncert, ujedno i službena promocija albuma "Things You Can't Put Your Finger On", a što nas očekuje u Močvari Mary May dala je naslutiti nedavno u Tvornici kulture kada je nastupila prije Stray Dogga. Ako je ono bilo zagrijavanje, što nas onda tek čeka u Močvari?!

Mary May se javnosti prvi put predstavila u travnju prošle godine singlom "Softest Tune" koji je jednoglasno osvojio kritičare. Uslijedili su nastupi na IndirektBloomsday i Hoomstock festivalima, nakon kojih objavljuje još tri hvaljena singla. 

Krajem listopada 2018. godine objavila je svoj album prvijenac "Things You Can't Put Your Finger On" koji je opravdao sva očekivanja te je od strane više domaćih portala proglašen među najboljim izdanjima 2018. godine.

Uživo nastupa s bendom kojeg sačinjavaju sjajni glazbenici - Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.   

Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti isključivo na ulazu u Močvaru na dan koncerta.

Foto: Promo
(Zrinka Kunić)
5. 2. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble