Urban Cult
Cool tura
marketing

Prodano već 1500 ulaznica za koncert "Dinamovo proljeće"

Udruga članova GNK Dinamo “Dinamo – to smo mi” prije desetak dana predstavila je niz kulturnih aktivnosti pod nazivom 'Dinamovo proljeće'. 
Prva na redu je izložba povijesno vrijednih eksponata kluba u Galeriji Kranjčar od 9. veljače koju građani mogu posjetiti besplatno. Nakon toga slijedi prikazivanje dokumentarnog filma u kinu Europa te se kulminacija očekuje 23.2. koncertom u Domu sportova gdje nastupaju Šank, Tram 11, Jura Stublić i Film te Kawasaki 3P.  

„Prodano je više od 1.500 karata u svega tjedan dana, na lokacijama od Podsuseda do Dubca, od Podsljemena do Dugava. Javljaju se ekipe iz Gorice, Sesveta, Zaprešića i svih gradova Hrvatske za rezervacijom karata. U Slavonskom Brodu su već napunili jedan autobus. Drago nam je što su Dinamovci ovako reagirali i vjerujem da će i izložba koja traje do 19. veljače također biti posjećena jer se mogu vidjeti zbilja raritetni eksponati“ - kazao je predsjednik Udruge Dinamo to smo mi, Juraj Čošić. 


Cilj akcije „Dinamovo proljeće“ je buđenje građanske podrške klubu, a događanja će se nizati sve do ožujka kada organizatori pripremaju i javnu tribinu na temu „Potencijali Dinama“ te najavljuju još neka iznenađenja. 

„Pozivamo sve  koji dišu plavo te vole svoje klub i grad da proslave uspjehe igrača i probude duh zagrebačkih ulica.“, poručuju iz Udruge.     

RASPORED DINAMOVA PROLJEĆA: 
KONCERT Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 & Šank 
Dom sportova - Zagreb 
Subota 23. veljače od 20:00   
Ulaznice kreću u prodaju u petak, 25. siječnja. Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn. Službena prodajna mjesta su svi Vivas Barovi, Bar & Club History (Tkalčićeva 68), Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37), Mali Medo (Tkalčićeva 36), Pivnica Medvedgrad (Ilica 49), Fakin Craft Bar (Vukovarska 68), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.   

IZLOŽBA 
Izložba povijesno vrijednih eksponata NK Dinamo (dresovi, šalovi, zastavice, plakete, ulaznice, fotografije) 
Galerija Kranjčar, Kaptol 26 
Trajanje izložbe od 9. do 19. veljače 
Ulaz slobodan   

DOKUMENTARNI FILM 
Prikazivanje filma „Dinamovo proljeće – 20 godina poslije“, Ištvan Filaković, Vladimir Kleščić (2002. HRT) 
Kino Europa 
Ponedjeljak 18. veljače od 17 sati 
Ulazak slobodan do popunjenja mjesta u dvorani prethodnom rezervacijom   

TRIBINA 
Potencijali Dinama 
 Novinarski Dom 
 Ožujak 2019.   

Foto: Promo
(Sanjin Đukić)
4. 2. 2019.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble