Urban Cult
Glazba
marketing

Nominacije za American Music Awards

Eminem i Lady Antebellum predvode listu nominacija za American Music Awards.
Oboje su sakupili po pet najvažnijih nominacija: Eminem je nominiran za izvođača godine, kao i za najboljeg muškog izvođača, te najbolji album u Pop/Rock i u Rap/Hip-Hop kategoriji.

Lady Antebellum su među ostalim nominirani za najbolju Pop/Rock i najbolju Country grupu, najboljeg novog izvođača i najbolji Country album.

Justin Bieber je sakupio četiri nominacije, dok ih Katy Perry, Ke$ha, B.o.B i Usher imaju po tri. Bieber i Perry su se pridružili Eminemu u kategoriji najboljeg Pop/Rock albuma, jednako kao i u kategoriji izvođača godine, gdje ih još čekaju i Lady Gaga i Ke$ha.

Usherove nominacije odnose se na najboljeg muškog izvođača u Pop/Rock i R&B/Soul kategorijama, kao i na najbolji R&B/Soul album.

Drake je uhvatio nominacije za najboljeg muškog Rap/Hip-Hop izvođača i najbolji Rap/Hip-Hop album zajedno s Eminemom, a i Lady Gaga, Alicia Keys i Sade se također spominju u dvije kategorije za nagrade.

Među ostalima, za American Music Awards ove godine su nominirani i Taylor Swift, AC/DC, Taio Cruz, Travie McCoy, The Black Eyed Peas, Train, Rihanna, Muse, Michael Bublé, Enrique Iglesias, Shakira i mnogi drugi.

Svečana dodjela američkih glazbenih nagrada održat će se 21. studenog u Los Angelesu, a svoj su nastup već potvrdili Ke$ha, Katy Perry, Usher, Pink i Bon Jovi.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble