Urban Cult
Glazba
marketing

Cohenu sinoć uručena nagrada Porin

Leonard Cohen je uoči sinoćnjeg koncerta u Ljubljani ugostio predstavnike Menarta, a direktor Branko Komljenović uručio mu je u backstageu diskografsku nagradu Porin.
Leonard Cohen osvojio je nagradu Porin u kategoriji 49, za najbolji inozemni video program u 2009. godini, odnosno DVD „Live in London“.

Iznimno raspoloženi Leonard Cohen, producent Ed Sanders, ali i ostali glazbenici iz banda bili su oduševljeni statuom.
„Statua je prelijepa …i teška“  komentirao je slavni glazbenik nagradu Porin koja je izrađena od kristala i teži nekoliko kilograma.
 
Cohen i njegov izvrstan prateći band posljednji će koncert na ovoj  turneji održati u prosincu u Las Vegasu. Nakon toga slijedi kratak odmor pa rad u studiju na novom materijalu.

Premda su svi koncerti na turneji slični onome zabilježenome na izdanju „Live In London“, Cohen ipak svaki od njih dodatno začini svojim šarmom i karizmom ali i malom promjenom repertoara.

Od novih, neobjavljenih pjesama na koncertu je sinoć izveo i The Darkness, Born In Chains i Feels So Good.
Osim nagrade, Cohena je dirnula i publika u ispunjenoj Areni Stožice. Bez obzira na veličinu Cohen  ju je  ispunio iznimnom toplinom i pozitivnom energijom, a nakon dva bisa i trosatnog koncerta još jednom skinuo šešir i poklonio se vjernoj publici.

Ukoliko niste imali priliku biti na jednim od koncerata svakako poslušajte i pogledajte njegov live nastup na aktualnim izdanjima „Live In London“ i „Songs From The Road“.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble