Urban Cult
Film
marketing

Besplatne filmske radionice u Pakracu za starije od 54 godine

Udruga Bacači Sjenki iz Zagreba zajedno sa svojim partnerom Kulturno prosvjetnim društvom "Sloga“ iz Pakraca provodi program inovativne filmske radionice "Samo nebo nam je granica" za polaznike koji imaju 55 i više godine u Pakracu
Nakon uspješnih početnih radionica u Zagrebu i Sinju, Bacači Sjenki nastavljaju svoje filmsko putovanje u Pakracu.  

Na radionicama kroz vrlo praktičan rad u opuštenoj atmosferi polaznici upoznaju film, od njegovog nastanaka preko filmskih vrsta, planova, zvuka, montaže i svega onog što ne vidimo gledajući film. Također, svaki dan poslije ručka se gleda film te se o njemu raspravlja. 

Polaznici s ostalima u grupi dijele svoje priče, zgode i nezgode, a na osnovu njih kreiraju svoja autentična filmska djela. Na radionice se može se javiti netko tko već ima iskustva, npr s: kamerom, fotografijom, snimanjem, glumom, ali i netko tko nije do sad imao previše doticaja s filmom, osim onog klasičnog TV ili kino gledateljskog iskustva.  

Tijekom radionica polaznici dijele svoje priče, otkrivaju  talente za koje , možda, nisu ni znali da ih imaju. Programom se smanjuje generacijski jaz te se polaznicima omogućuje da učine nešto za sebe te naprave kreativan odmak od svoje svakodnevice.  

Program početnih radionica se za polaznike u Pakracu provodi  se  od 14. – 18. siječnja 2018. u kontinuiranom trajanju od 5 dana, od 9:00 do 15:00 h.   

Mjesto održavanja: HRVATSKI DOM "DR. FRANJO TUĐMAN", Trg Ivana Pavla II 10, Pakrac Broj mjesta je ograničen na 20 sudionika po radionici. Svim sudionicima je osiguran topli obrok za vrijeme trajanja radionice.

(Tatjana Tihomirović)
12. 1. 2019. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble